Da vas ti jesenski in zimski meseci ne bodo preveč premrazili, je tukaj vroč koledar Damjana Murka.

Vsem dobro znani Damjan Murko je izdal nov glasbeni album, kar bo gotovo razveselilo njegove največje oboževalce. Od njegove zadnje plošče je navsezadnje preteklo že več kot deset let! Sveže pečeni izdelek je štajerski slavček pospremil s še bolj vročim koledarjem za prihodnje leto.

Svoj novi album z naslovom Šok in koledar za leto 2020 je štajerski slavček danes predstavil v lokalu Luft 360°.

Vroče z Damjanom tudi v 2020

Znani glasbenik zdaj že vrsto let izdaja provokativne koledarje. Hudomušne zbirke žgečkljivih fotografij so tako močno zaznamovale njegovo kariero. Ob ustvarjanju se je Murko v preteklih letih poskusil že v številnih vlogah, bil je na primer gasilec, kuhar, učitelj, vojak in športnik …

Veliko truda je bilo vloženega tudi v koledar za prihajajoče leto. Na tem je glasbenik in mojster samopromocije menda trdo delal več mesecev ter tako presegel vse dozdajšnje izdelke. 

Koledar je nastajal na različnih koncih Slovenije, za vsakim mesecem in pripadajočo podobo Murka pa se skriva posebna zgodba. Kot kaže, je tokrat veliko ustvarjal predvsem v naravi, saj so med slikami številni utrinki s plaže, polja in iz gozda. Za že sedmi koledar po vrsti pa se je letos prelevil celo v kurenta!

Ob predstavitvi svojih najnovejših projektov je Murko v mariborskem lokalu danes pripravil intimen VIP mini koncert z razstavo fotografij koledarja. Dogodka se je udeležila tudi naša ekipa in nekaj utrinkov za vas zbrala v videu in fotogaleriji.

FOTO: Jaka Arbutina

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Špricer

Nemate nika čednoga, kak pa toga nimaka tu kazate?

bigfish (nepreverjen)

Bog pomagaj.......

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Me človek ne moti. Naj uživa!

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Edino to mrtvo lisico naj si sname, če ne mu jaz snamem kožo!

Hmmmmmm (nepreverjen)

Človek je enostavno legenda. Majster pač zna, kak stvari potekajo. Mediji majo pač gnesden velko veljavo in preko toga lejko daleč prideš. In to on zna. Je mojster samopromocije. Se prek medijov promovejra, dela norca s sebe, vmes izda kakšno pesem z "zanimivo vsebino" in lepo služi na tej račun. Pa ga totalno boli k*, ka lidgej mislijo o njen. Kar je tudi pravilno in kar bi se mogli držati vsi...Njemi je vseeno, če lidgej kupijo njegov koledar, ker so njegovi oboževalci ali pa zato, ker ga ponucajo za WC paper ali pa kak zajebancijo podarijo najboukšomi kolegi. Glavno, ka se promovejra in dobro živi na tej račun. Saj, podoben princip majo Kardašijanke. Zaj, vsakšni lejko ma svoje mnenje o takšnih lideh, ampak nemremo zanikati, ka pač znajo ka delajo. In kak delajo... Je pa to odraz današnje družbe...

Risto Kubura (nepreverjen)

Ubogi bolnik, primer ko je narava zajebala človeka!!!!

Svetlana Maka… (nepreverjen)

lep fantina

kifli (nepreverjen)

Saj piše magični izraz "mojster samopromocije". Kar tudi je. To mu ne moremo očitati.

Vedno nekaj "ušpiči", da je lahko v medijih in to mu pomaga tudi pri karieri, kakršnakoli je že. In verjamem, da zna z njim zaslužit "malo več" kot povprečno Janez.

Murko, sicer te ne maram, ampak kapo dol!

Edo (nepreverjen)

Pa ka to sploh objavljate tega eh dajte no s tem......

uui (nepreverjen)

Po drugi strani pa dela v Leclerki ka fehta za podpise :D

Starejše novice