V petek, 22. junija, je župan Alojz Glavač v prostorih Občine Moravske Toplice sprejel letošnje odličnjake iz naše občine.

Župan je pozdravil zbrane odličnjake, med njimi so letos bili prvič na sprejemu tudi učenci Občine Moravske Toplice, ki obiskujejo Glasbeno šolo Murska Sobota, njihove sorodnike, učitelje in ravnatelje. Zdaj že nekdanjim učencem je zaželel vse dobro na njihovi nadaljnji poti in jim podaril knjižno nagrado. 

Letošnji odličnjaki so bili:

Iz Osnovne šole Bogojina Ajša Kuzma, Ajda Barbarič in Nikola Prelič. Iz Osnovne šole Fokovci Ajša Dobrijevič in Mišel Novak. Iz Osnovne šole I Murska Sobota Ajda Kuhar, Gaja Kuhar, Laura Meško, Milan Marjanovič in Eva Klement. Iz Osnovne šole III Murska Sobota Zarja Škrilec. Iz Glasbene šole Murska Sobota Jakob Nejc Ružič in Lara Pučko.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ajmiajme (nepreverjen)

Kaj to dobro vidim da ucenci klecijo?

kaplčan (nepreverjen)

Ajmiajme dobro vidiš , klečijo, klečjo na občini in pred slovnim župonom - se vidi kdo je župon !!!!!

u-pokojni (nepreverjen)

Po novon dobijo priznanje tudi učenci, ki hodijo v M,Soboto v šolo ne samo v občinske šole kot prej se popravljajo čeprav so se nekaterim delale krivice v preteklosti?

red in disciplina (nepreverjen)

To je red in disciplina. Na kolena pred županom.

Za zjokati.

bb11 (nepreverjen)

Pa ka tej so normalne. Dejansko so v prvoj vrsti dikline klejčale? Ma nemren vrvate no :D Vejpa še gasilska slika lidgej bar čepijo, nej pa na kolenaj kak pri župnike. Rejsan katastrofalna slika, što jih je tau postavlo?

Šilo (nepreverjen)

SRAAAMOOOTAAA!!!

lucciana (nepreverjen)

bože moj, zakoj deca klečijo???

Vipko
buldog

Ne zagovarjam tega, da otroci klečijo.... klečijo samo v cerkvi! Pa ja, saj res, zakaj dejstvo, da otroci klečijo v cerkvi nikogar ne moti??? V tem primeru bi rekel, da kleči prvi red zaradi boljše vidljivosti onih, zadaj... neposrečena rešitev, dejansko. Kot da je težko prinesti eno ali dve klopi zadaj... ali pa se postaviti na stopnišče. Drugače pa: moje čestitke za uspeh! Veliko dela je v vanj vloženega in vi ste upanje za bodočnost.

Fill (nepreverjen)

Nikjer, nihče, nikoli ne sme klečati!

In reply to by buldog

Kuna (nepreverjen)

Buldog,
1. Podelitev Priznanj za dosežke otrok-neprecenljivo.
2. Klečanje otrok =<15 let in to za podelitev priznanj za svoje dosežkov ... nesprejemljivo (beri ponižujoče).
3. Organizator bi naj bil tisti, ki poskrbi za fotografiranje.
4. Neodgovoren je pa tisti, ki takšne fotografije objavi. Še toliko hujše, če gre za avtorja in morebiti organizatorja.

V vsakem primeru bi bila fotka za mizo dovolj.

In reply to by buldog

Mama mia (nepreverjen)

Jaz bi pa proso,ka ednouk tudi nagradite tudi pravdobre,dobre,zadostne.Kaj oni niso ljudje, učenci.Opet tu vidim diskriminacijo.Tou se zdaj vijdi Slovenska kultura ljudi,ki so pri koriti.Kaj boste z ostalimi ha banda ena.Sramota.

Hdhd (nepreverjen)

Od kda dobij ekipa ka je na zadnjoj mesti nagrado? Zakoj bi deca ka odijo v 8 razrejdi po parki pa kadijo pa pigejo dobili nagrado? Ne bluzi.

In reply to by Mama mia (nepreverjen)

anon1312 (nepreverjen)

Prvič, šolanje enačiš s tekmovanjon, kar je zgrešeno že pri temeljih. Drugič, ne odijo vsi ne-odličnjaki v park pit pa se fiksat. In tretjič, to, ka se nagrajuje samo odličnjake (beri: splošni uspeh v šoli), dejansko je diskriminacija in deca, sploj tisti, šterin mogoče sfali ena petka do odličnoga uspeha, to dejansko doživljajo kak travmo.

Sicer ocene po osnovni oz. srednji šoli itak en k* pomenijo (poznan xyz odličnjakov, ka so v životi totalno popušili, in obratno), ali to deci pri tej lejtaj dopovedati je znanstvena fantastika.

In reply to by Hdhd (nepreverjen)

Ta glavni (nepreverjen)

Zakaj pa ni župan klečal,,

rdeča zvezda (nepreverjen)

Župan pa bi lahko ležal

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice