Mestna občina Murska Sobota je danes za učence, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje pripravila županov sprejem.

V grajski dvorani je danes potekal županov sprejem in podelitev priznanj in knjižnih nagrad najboljšim učenkam in učencem osnovnih šol Mestne občine Murska Sobota ter Glasbene šole Murska Sobota.

Župan  Aleksander Jevšek je vsem, ki končujejo osnovnošolsko izobraževanje, položil na srce, da naj si naberejo čim več izkušenj in znanja in se potem vrnejo v Prekmurje.

Župan je priznanja podelil učencem iz vseh petih osnovnih šol v soboški občini, ter učencem glasbene šole, ki so v vseh letih dosegali odličen uspeh v šoli.

Priznanja je tako dobilo 74 učencev, in sicer dvajset iz Osnovne šole I, devetnajst iz Osnovne šole II, enajst iz Osnovne šole III, dva iz Osnovne šole IV, trije iz Osnovne šole Bakovci ter devetnajst učencev iz Glasbene šole Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pr zupancek (nepreverjen)

Čestitke osnovnošolcem. Slik z županom pa je malo morje....več jih neje šlo pod člankom?

jozek123 (nepreverjen)

pa ka če naj ga cenzurerajo ka boš srečen?? mislim point je ka se vidi vsaki učenec pri prejetji priznanja in če je jevšek talo priznanja je logično ka je na vsaki sliki.

In reply to by pr zupancek (nepreverjen)

Moje ime je.... (nepreverjen)

Na žalost niso vsi učenci na slikah, kar tudi ni lepo. Mislim na slike, kjer vsak posebej prejema priznanje od župana.

In reply to by jozek123 (nepreverjen)

piškotarji (nepreverjen)

Ni res. Ni naloga medija, da slika vsakega prejemnika. Za to je vedno najet profesionalni fotograf, ki te slike potem kot spomin ponudi vsakemu prejemniku nagrade. Ampak ker je Sobotainfo "občinski" medij, so kar sami prevzeli to vlogo, ker bo padel kakšen piškotek od povezanih. Jevšek pa je tudi nadvse zadovoljen, ker je na 100 slikah da se vidi, koliko on "dela" :)

In reply to by jozek123 (nepreverjen)

Učenka (nepreverjen)

"ki so v vseh letih dosegali odličen uspeh v šoli". V prvih dveh razredih je ocena opisna, zato nimaš odličnega uspeha... V OŠ se pa uspeh v spričevalo sploh ne napiše...

Učenec (nepreverjen)

Malo so se verjetno zmejšali, oziroma napačno izrazili. Resno nega uspeha na konci leta kak je biu včasik ali se po ocejnaj vidi što je oziroma bi biu odličen. Verjetno so ta deca tista ka so mela cejlo osnovno šoulo večinoma petke. Seveda v tistih razredaj od ge dale se zdaj davlejo redne ocene. Čestitan vsen ten učencon in dosta sreče v srednji šouli.

In reply to by Učenka (nepreverjen)

Učenka (nepreverjen)

Že lani so se tudi napačno izražali, oz. zmejšali... tak ka...

In reply to by Učenec (nepreverjen)

povezani (nepreverjen)

Starejše novice