"Javi se moje jedino" je nov komad Zlate Žile, pod katerega se je podpisal Hrvat Mario Regelja, frontman uspešne hrvaške skupine Ljubavnici.

V videospotu se kot glavni lik pojavi Jutra Zorc, sicer kandidatka za miss Slovenije, ki je nedavno nastopila v Plestenjakovem videospotu "Roke stran" ter člani skupine Zlata Žila.

Z dinamičnim videospotom, ki sledi besedilu pesmi, so skušali pričarati izzive, ki spremljajo današnji moderni in hiter način življenja, med tem pa sploh ne dojamemo, kako ljubezen beži mimo nas. Številne obveznosti in stres, ki so naš vsakodnevni spremljevalec, pogosto puščajo sled in povzročajo težave v medsebojnih odnosih in ljubezni. Videospot prikazuje to, da je ljubezen vedno močnejša od vsega in zadeva vsakogar. 

"V veliko čast in zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z Mariom Regeljo, ki je avtor pesmi, ki jo pošiljamo med vas. V nas je videl potencial in bil odločen, da bomo iz te pesmi naredili nekaj dobrega. Za nas je to ogromen kompliment in nekakšna potrditev, da delamo dobro in da naša glasbena pot napreduje v pravo smer. Potrudili smo se po najboljših močeh in predstavljamo vam naš izdelek," so povedali člani Zlate Žile.

Več pa v videoposnetku.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fghfgh (nepreverjen)

Pač saj je vrejdi pesem al je še ena ista balkanska kak so vse tej balkanske ka so popularne.. Še videospot pa prehodi med scenami so v isti tehniki kak majo zdaj balkanske cajke..

Je pa tak.. z prekmurščino uspel ne boš, s slovenskimi pesmami tudi nej.. ideš na kakšno kole veselico v prekmurji se žgej balkan taka srečno.

zaskrbljen (nepreverjen)

Ja in to ka je prejšnji komentator napiso je ŽALOSTNO.

Kkkkkk (nepreverjen)

Pesem vredi nema veze ce je v hrvascine al v slovenscine problem je ka decko spevle kak ce bi celi cas nekaj žvečo. Nega spevanja to samo nekaj brunda.

matej80 (nepreverjen)

katastrofa.žal

Andrej P. (nepreverjen)

Pevec? Pa to nej mimo pevca bejzalo. Vo se pa mece kak da be bil najbole popularen. Samo on je skoz v ospredje ove pa so neksa bedna senca za njega. Pa ma se kak da je najlepse pa se nosi. Vaaaaaj platlene me zdigne kda ga viden kak se nosi.

Starejše novice