Marprom po preselitvi Zlate lisice v Kranjsko Goro želi čim več obiskovalcem Pohorja omogočiti ugodno smuko na Snežnem stadionu in ostalih progah.

Upravljavci pohorskih smučišč so pred letošnjo Zlato lisico v pripravo ene od najbolj znanih pohorskih strmin vložili ogromno truda in dela. Kot pravijo, so naredili vse, kar je bilo v danih vremenskih razmerah mogoče. 

»Zato smo informacijo o preselitvi tekme svetovnega pokala sprejeli z razočaranjem, obenem pa smo se odločili, da smuko na progi, ki letos žal ne bo gostila najboljših smučark sveta, ta vikend omogočimo čim večjemu številu obiskovalcev,« so sporočili iz Marproma.

Novi topovi, ki so na Snežnem stadionu povezani v avtomatiziran sistem, so od začetka letošnje zimske sezone na Pohorju delovali približno 200 ur

»Poleg tega smo na stadionu od odprtja v drugi polovici januarja opravili okrog 200 ur teptanja. Omenjena in še druga dela je opravilo več naših zaposlenih, ki so bili na terenu tako čez dan kot ponoči v vsakem vremenu. Celotno progo smo prekrili z do 50 centimetri snega, a ga je nato ob odjugi blizu 20 centimetrov skopnelo. Vendar so v zadnjih dneh temperature znova omogočile zasneževanje,« še pojasnjuje Marprom. 

Tako poskušajo odebeliti snežno podlago, smučarje pa vabijo, da se o tem tudi sami prepričajo: »In to po znižanih cenah vozovnic, ki bodo veljale samo 8. in 9. februarja. Od 10. februarja bo zatem znova veljal redni cenik.«

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

PENZIONISTI TRDNO V SEDLU, ALI PAČ NE ??????????????????
Pač komentiramo in nič drugega.
Bobovnik nič več na voditeljskem stolčku Milijonarja?
To naj bi odslej počel nihče drug kot Jure Godler. Priljubljeni voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem sicer velja za enega bolj predrznih TV-voditeljev pri nas.
PRI NAS PA ŠE VEDNO TRDNO V SEDLU – NEDELJSKA ODDAJA – z naj..naj gosti….
Pravim pač, da upokojenci niso trend dobre gledanosti (Bobovnik, Miša Molk, Zvezdana in še kdo..
Dal sem predlog za nove voditelje te oddaje, katere poznam po zelo dobrem vodenju oddaj ali poročil. Moški : Marko Horvat - je mlad, inovativen, hudomušen
Ženska : Samanta Gomboc - je mlada, lepa in pametna..
Spoštovani komentatorji, podajte komentarje. Če mi boste dali minus, je to pač vaše mnenje, če bo plus, enako.

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

bobovniku je rok trajanja potekal

In reply to by tuncika

administrator (nepreverjen)

Mi ki se znamo smučat gremo smučat v Avstrijo
Italijo Francijo
Samo kanon futer in lumpen proletariat smuča
doma
mučanje doma je za malomožganske posestnike

df (nepreverjen)

Glij tij DF ka si socialni problem glij tij boš šau smučat. Pa tij si pošteno pancerov ne veš obuti ka li ka bi še smučal te nemres pijsati komentarje. Tele zabito.

In reply to by administrator (nepreverjen)

Starejše novice