Po tem, ko je pred dvema letoma družinsko podjetje Živex iz Volčje Drage, ki se ukvarja s prodajo gradbenega materiala in opreme za vrt, končalo v postopku prisilne poravnave, in je trgovsko dejavnost povsem prevzelo novoustanovljeno na videz nepovezano podjetje Živeks plus. Je zdaj avstrijska slaba banka Heta objavila razpis, povezan s prodajo trgovin po Sloveniji, tudi v Pomurju.

Gre za deset trgovin, v katerih deluje Živex, ki so na desetih lokacijah po Sloveniji.

Trgovine so v Volčji Dragi, Šentjurju, Domžalah, Spodnjih Pohancih, Novem mestu, Kopru, Kranju, Mariboru, na Ptuju in v Markišavcih.

Trgovina naprodaj za dober milijon štiristo tisoč evrov

Kot je razvidno iz razpisa objavljenega na spletni strani Hete, gre za portfelj s približno 3000 kvadratnimi metri bruto tlorisnih površin, od tega je 1150 kvadratnih metrov trgovina in 1818 kvadratnih metrov veliko skladišče. Poslovni prostor pa se prodaja za 1.425.000 evrov, v ceno pa ni vštet pripadajoči davek. Objekt je oddan in se prodaja s sklenjeno najemno pogodbo. Stavba je izolirana s Trimo fasadnimi ploščami s toplotno izolacijo deset centimetrov. Ima dvokapno streha iz pločevinaste kritin, na kateri je nameščena sončna elektrarna, a ta ni predmet prodaje. Sicer je na asfaltiranem zemljišču pred objektom 28 parkirnih mest.

FOTO: Heta asset resolution

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jane43554 (nepreverjen)

This is the amazing article here like to share windows shortcut really thanks full for this information.

Starejše novice