Center za družine Murska Sobota, ki svoj program izvaja v sklopu Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan, ob napovedani stavki v vzgojno-izobraževalnih ustanovah v sredo, 14. februarja 2018, pripravlja brezplačen pester celodnevni varstveni program za otroke iz Pomurja.

Aktiven, pester in razgiban dan

Celodnevni program aktivnosti je namenjen otrokom od 5. leta naprej, predvsem pa tistim staršem, ki za ta dan morebiti nimajo organiziranega varstva in bi želeli, da njihov otrok dan aktivno, pestro in razgibano preživi v družbi vrstnikov in usposobljenih mentorjev.

Otroke pričakujemo v Modrem salonu Dvorca Rakičan med 7. in 8. uro, predviden je odhod med 14. in 16. uro. Načrtovane aktivnosti so na voljo brezplačno, tako tudi okrepčilo, plačljivo je kosilo v vrednosti štiri evre. Starše naprošajo, da otroke zimskim razmeram primerno oblečejo, poleg igre, risarij in drugih delavnic bodo namreč pozdravili tudi babico zimo. Odpravili se bodo do  konjev in na grajskem dvorišču, če bodo vremenske razmere naklonjene, postavili družino snežakov. V duhu brezskrbnega uživanja v zimskih radostih, s kapami na glavah in rdečimi noski, se bodo pazljivo in naglo izogibali kepam, se razvedrili s pesmijo ter pogreli s toplim čajem.

Več informacij na [email protected].

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice