Na Zavodu za zaposlovanje smo zasledili oglas za prosto delovno mesto direktorja mestne uprave. Rok za prijavo je do 7. novembra.

Z odhodom dolgoletnega direktorja soboške občinske uprave Srečka Đurova v Maribor na Upravno enoto se je na soboški občini sprostilo delovno mesto. V vmesnem času je župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek za vršilko dolžnosti direktorice občinske uprave imenoval Mileno Vöröš.

Za delovno mesto direktorja občinske uprave v Murski Soboti je potrebno:

  • univerzitetna izobrazba ali najmanj visoka strokovna izobrazba s specializacijo oziroma magisterijem (druga stopnja);
  • najmanj 7 let delovnih izkušenj;
  • funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov.

Več o pogojih pa TUKAJ.

Direktor občinske uprave vodi mestno upravo, nudi neposredno pomoč pri vodenju strokovnih nalog na delu delovnega področja mestne občine, vodi projektne skupine za najzahtevnejše in ključne projekte, samostojno oblikuje ključne sistemske rešitve in druga najzahtevnejša gradiva, izdaja odločbe v upravnih postopkih na prvi stopnji, zagotavlja oziroma nudi neposredno pomoč pri zagotavljanju razvoja mestne občine in opravlja druge najzahtevnejše naloge.

Pogodba za obdobje petih let

Izbrani kandidat bo imenovan na položaj za dobo petih let z možnostjo ponovnega imenovanja. Z izbranim kandidatom, ki pred tem ni imel statusa uradnika, se sklene pogodba o zaposlitvi za obdobje petih let.

Obvestilo o končanem izbirnem postopku bo objavljeno na spletni strani Mestne občine Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hirci (nepreverjen)

In verjetno tudi pogoj član SD ,ker drugače ne bo šlo

ama..sd. (nepreverjen)

in verjetno brez lastnega mnenja

In reply to by hirci (nepreverjen)

Učo (nepreverjen)

tu se bo sigurno prijavil admnistrator
on bo to delovno mesto sigurno dobil
in to zato ker je peder

In reply to by ama..sd. (nepreverjen)

gost123 (nepreverjen)

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mesto je že prodano, pa ka dejansko mislite ka lejko en ka neje "njihov" kcoj prijde? Ne podjebavlite z takšimi novicami, ka de trbelo pomali vse sküp vö nesti z te kontaminirane občine.

Zuzubar (nepreverjen)

Hjej ce pa babice rade volijo take ki z njimi balinanje spilajo

In reply to by gost123 (nepreverjen)

Mun (nepreverjen)

Sigurno je edino in pravi pogoj da je član rdeče mafije, da je njihov. Najbrž pa je že vse odločeno in da se že kali na občini, če je sposoben"to sploh ni pomembno "!

Stef123 (nepreverjen)

Cigav sinko bo to..... Me prav zanima.. Pa javni razpis... Dobili verjento ze 100 prosenj boljsih od ZE IZBRANEGA sinkoja, razpis pa je sam formalnost in zavajanje.

Zuzubar (nepreverjen)

Da ne bo slucajno tisti rdeci sinko ki za veterinarjem skace

In reply to by Stef123 (nepreverjen)

demospolitus (nepreverjen)

odločitev koga bo imel za svojega direktorja je v rokah Jevška. V primeru novega župana, ga ta tudi lahko zamenja brez obrazložitev.

budalaštine (nepreverjen)

Pa dajte no funkcionalna znanja upravnega vodenja??? To je prej škodljivo kot uporabno. Se pravi, da noben, ki je delal v neki normalni firmi se ne more prijaviti. Neverjetno!!!!

Čudno (nepreverjen)

Če je to delovno mesto res že rezervirano za nekoga, ta oseba najverjetneje ne zna ne nemško ne angleško. V razpisnih pogojih je navedeno le znanje uradnega jezika, o tujem pa niti besedice.

afta he (nepreverjen)

Zakaj bi moral direktor znati tuji jezik. Saj pa bo dobil prevajalca, če ga bo rabil. Glavno je, da zna tekoče slovensko, pisati in brati. He, he.

In reply to by Čudno (nepreverjen)

Zvc (nepreverjen)

Niti brati njeme nej trbej. Glavno ka se zna podpisati. Ker do njeme drugi povedali ka je za podpisati (beri: nadrejeni) ;)

In reply to by afta he (nepreverjen)

Rdeči mafijaš (nepreverjen)

Že pišen prijavo ! Lejko vutro začnen či ščete !

MaliRIJTAR (nepreverjen)

Komaj smo se ga rešili, ovi so se ga pa nej mogli fčakati,...

Zvc (nepreverjen)

Metanje peska v oci. To je ze zasedeno. Lejko pa jin malo delo napravimo pa vsi prosnjo poslemo :) naj malo prekladajo papere haha.

Ge No1 (nepreverjen)

Normalno ka zemejo nekoga ka je že na občini zaposleni pa zna kak delo tan poteka. Zatou nemre tou delate nešče ka mogouče srečo ma pa mimo občine ide glij te da Jevšek v na okno pisarne gleda pa njemi je človek simpatičen po videzi.

AHAM (nepreverjen)

Številke EMŠO-ja nega v razpisi...

...so pa fleksibilni gratali :D

čarni vrag (nepreverjen)

Navali narode!

E MOJI DIREKTORJE (nepreverjen)

Ka se z tem raspisom norca delajo z naroda, če se že v naprej ve, kdo bo, pozabili so napisati da mora biti pristaš ta rdečih in to je glavni pogoj. To je tak kak da so v Beltincaj zbirali direktorico ZTK in je v pogojih izobrazbe pisalo "ali druge primerne smeri" in ker nihče ni točno vedel kaj je to primerna smer se niso niti upali prijaviti pa tudi če bi se zastonj, vse je že bilo določeno dosta prej.

Učo (nepreverjen)

kje je moj prijatelj tovariš Broz
on je tako golazen dal streljati

In reply to by E MOJI DIREKTORJE (nepreverjen)

df (nepreverjen)

Učo ti si budalo

kepa (nepreverjen)

Mesto je že zasedeno - SD

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice