Na nepremičninskem trgu smo preverili, koliko stanovanj v Pomurju je na voljo in kakšna je njihova cena. Ponujamo vam pet najcenejših stanovanj ta hip.

V Pomurju je v zadnjem času zraslo kar nekaj novih stanovanjskih blokov, kjer lahko dobite najemniško stanovanje ali ga po drugi strani kupite. Prav tako pa je še vedno veliko praznih stanovanj, ki čakajo na novega lastnika. Je morda katero izmed teh primerno za vas? Preverili smo, kaj najdete na spletni strani nepremicnine.net.

Dvosobno stanovanje v Kobilju (19.820,00 evrov)

V občini Kobilje je na voljo dvosobno stanovanje, ki je trenutno v četrti gradbeni fazi. Obsega predprostor, odprti sistem kuhinje ter dnevnega proszora z jedilnico, spalnico, sobo in kopalnico. Možna je tudi ureditev povezave ter uporabe večje odkrite terase v izmeri 22,47 m2.

Dvosobno stanovanje v Šalovcih (30.000,00 evrov)

V Šalovcih prodajo dvosobno stanovanje v drugem nadstropju bloka. Stanovanje bilo leta 2014 delno prenovljeno, nova strešna okna in vrata. Ogrevanje je urejeno preko skupne kotlovnice. Možen pa je tudi najem za 200 evrov mesečno.

Enosobno stanovanje v Lendavi (35.000,00 evrov)

Prodaja se tudi enosobno stavovanje v Lendavi, v velikosti 46,9 kvadratnih metrov. Gre za stanovanje v centru mesta, v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka. Stanovanje obsega kuhinjo 13 m2, sobo 19 m2, kopalnico in wc 4 m2, predsobo z garderobo 6 m2, zunanjo ložo 3 m2, ter dva manjša prostora v kleti 3 m2.

Enosobno stanovanje v Lendavi (38.900,00 evrov)

V Lendavi se prodaja še eno enosobno stanovanje v velikosti 53 kvadratnih metrov. Stanovanje je bilo leta 2013 obnovljeno v celoti.

Enosobno stanovanje v Murski Soboti (40.000,00 evrov)

V centru mesta v bližini parka se prodaja enosobno stanovanje v velikosti 45 m2, bivalnega prostora je 37,5 m2. Stanovanje ima predprostor, kopalnioc, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, večjo sobo in shrambo. Poleg tega je urejeno parkirišče, v stanovanju je tudi klima. Gre za mansardno stanovanje.

Vse priložene fotografije so iz spletne strani nepremicnine.net.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice