Kajak kanu klub Mura Krog in Krajevna skupnost Krog sta minuli vikend očistila okolico in objekt pri brodu na Muri v Krogu.

V mesecu maju so v Kajak kanu klub Mura Krog izvolili novo vodstvo, predstavniki le tega pa so že poskrbeli za to, da okolica pri kroškem brodu zgleda lepše in bolj urejeno.

Več prostovoljcev je namreč ta konec tedna poskrbelo za čistilno akcijo, v okviru katere se je žagalo, kopalo, čistilo, grabljalo in še kaj. 

Glede na to, da si člani kluba in krajani želijo sprememb in več dogajanja na lokaciji, je bila čistilna akcija prvi korak k temu. Pozabiti pa ne smemo niti to, da se bo konec tedna prav na tej lokaciji odvijalo tradicionalno vlečenje vrvi.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
danijelg

Ka ste nori pucali ste ,kelko se spomnim je to pucanje prvo po volitvaj .od tistoga casa ka je novo vodstvo je spodaj cista katastrofa, pa se pitija skoro nemres dobiti ka je pol casa zaprejto.
Se pravi ka je to pravo dogajanje (pucanje) za novo vodstvo...
Lp

kraužančar (nepreverjen)

Tak naureh lidij več nega, ka bi sake den 15 vr sideli pri braude pa čakale ka se što doj pripela ka špricer natočejo. Med kednon je tan kak če bi bomba spadnola v nedelo pa cilau lejko dobijš špricer od dvej dale.

In reply to by danijelg

kraužančar (nepreverjen)

taka zainauk ge še ne vijden nikšne poživijtve pa je že julij.

In reply to by kraužančar (nepreverjen)

kroškatikev (nepreverjen)

No no, zaj pa malo pretiravlete nej, sako leto smo pucale pri braude.. Tau leto san pucala pa prejšnja lejta san pucala..

hehe545 (nepreverjen)

vejpa san ges tuj sako leto pucala pa smo daubile sendviče ale pa gulaž pa pijačo pa vse, vohar nuca malo reklame hehehe, tau kak se zaj gučalo pri braude de v 1 ali 2 lejtaj tan največje turistične center cejle sobote. Ges neven ka njih perhavčka obečala, kak so vsi segrete hehe, no vejpa lepau naj delajo kak ščejo hehe. Nika neje večno hehe

In reply to by kroškatikev (nepreverjen)

občinar (nepreverjen)

Prejšnjo leto mejla občina prste paulek že so cejne bilej vse 2x več. Đo san ribo za 6 € brez kruja pa brez luka pa brez vsega. Poseren se ge na tau. Vse priredijtve davate občine norci naure, neda se van več delate al kak? Za 2 leti de tak že mejla Diana, špilala pa de Severina.
Delate stvari kere nejso potrejbne, pa ka te menej briga če man rit na klaupe kera ma mah gor, ale pa ka je paučena, vejpa je lejs. Raje si letos zriktajte ka mo đo pa pil kak človek pa parkplac nej ka lijšče skup grablate, koga briga za lijšče naklaj vejpa smo v narave... pa nej pa ka avto njan skoraj v soboti pa te iden večer v kmice 40 minut do njega.
Ka te menej briga ka so tan 20 stojnic ge se kroške tikve promoverajo pa kokice pa balone pa neven ka vse nej, če to zakoj san ta prišo, mrzla pijva pa riba nega. Če ščen meti stojnice pa kokice iden na soboške.

Taka gospa perhavec pa kroške tikve pa pgd vučja vejs pa kajakaše, napravte tau za ka odimo že 20 lejt ta. Riba pa pijva pa muzika, nej pa vse drujgo. Pred 10 lejtame san prišo ta san se znajo pa znapil, pa bilau pau menje lujde kak lane pa bilau 10x baukše.

Lane (nepreverjen)

Mas praf al špirič lane nej čako ka de telko lujde zatau tuj vec gestija nej mel od 7 dale. De letos znankar baukše. Je pa tak ka telko lujde kak je lane prišlo več nede nikgdar. Že reklamejranja je pau menje.

In reply to by občinar (nepreverjen)

Inspector (nepreverjen)

Na računi toga kluba bi moglo biti dosta pejnez, če se je že nika nej renovejralo,...ali bi pa mogo stati grad. Zaj pa so eni žalostni ka sekera več nej v medi,...Kakši mitingi, tekmovanja so tu bilij!

predsednikKMN (nepreverjen)

Tau san čako, pa mo se kak predsednik enoga nogometnoga kluba, keroga nemo izdal postavo na stran vseh nas predsednikov, kere nas jebete pa mislite, ka kak si čedno povedo mejd tečej v klube.

Klubi v občine Murska Sobota dobijo letno 1200€ . Točno tak, 1200€, več se dobij samo za izredne dosežke kere pa tak rejdno keri klub kak je kmn pa ostale nema.

Očitno tudi fešte nejsi nikole v življenji organizero. Strošek za eno veško veselico, kero mamo na igrišče je 3-4 jurje. Varnost prijde do 1000 evrof. Rdejče krijž 400, muzika 900, ozvočenje 300, povezovalec programa 200, reklameranje na radije pa plakate 400. Ka sploj štartaš si v minuse. Če je najbaukše leto ka ide, ka rejsan prijde ogromna množica si nakunce kda vse račune poravnaš za gesti pa pijačo kakšneh 500€ v pluse. Te pa še pelaš tej ka so ti pomagale na kakšen kmečki turizem pa ostane glij 200€, za 3 kedne jebanja.
Kelko san ges čul lani od Špriča keri je mel vse prek je fajn mafno, mafno pa je zatau ka kak že vsi pišejo, je občina mejla prste paulek kera je krijla stroške za vse. Muzike, oglaševanje, potaplače, varnostnike, ozvočenje, itd.

Vedno znauvak mi je smejšno, ker pač v sake vejsi so takšne kak si tij, ka štenkarijo lidan pa mislijo ka te zaj predsednik nekšnoga kluba milione slujže. Tau ka smo pa napravle cuj slačilnice pa je koštalo prek 15 jurjof pa nišče ne vijde, ker je za njih samo malo cigla. Pa kelko ge znan pri braude tuj stogij 5-6 lejt stara nauva zgradba ker pod 15 jurjof koštala neje z vsejmi dovoljenji pa priklope in za tej pejnez se je moglo šparate bar 10 lejt ker smo tudi mij tak dugo šparale. Kak praven, kak predsednike kmn kluba mi pritisk ide prek glavej, kda tau šten, pa čujen kak si mij predsednike klubof v žepko vse dejvlemo.

Pa ka gučijš od tekmovanj. Tau si tuj nej nikdar niti paulek bil, ka če bi bil bi znau, ka se prijavnine poberejo pa iz tistoga glih gesti kujpi, pokali kujpijo ka pa ostane pa se itak razlata med vse ka so 3 dni na tekmovanje delale cejle den.

Vedno ste vsi tak čedni kak če bi klub mesečno dobijvo 10 jurjof pa na enoj veselice mafno 20 jurjof, pitaj malo okaule kelko fešt se kunča ka so glih za glih. Ka si sako leto človek misle, če sploj se še naj trga za tisteh par stotakof.

Seveda pa tudi vrvlen, ka de letos klub dosta zaslujžo, ka če občina pokrije 4 jurje stroškof je tau že avtomatske 4 jurje na račune. Taka, če van že občina zaj drujgo leto rit rešavle, tau izkoristite, če ste že nekšno nauvo vodstvo pa postavte grad.

In reply to by Inspector (nepreverjen)

Vstečaji (nepreverjen)

vohar se vidimo, ka opraviš brodarski krst či si že predsednik kajakašof, čuna pa še od znautraj vido nejsi.

In reply to by Inspector (nepreverjen)

Replika (nepreverjen)

Kere se tu gore telko slinite,prite v nedeljo k brode ka vas v Möjro zmečemo,ka se malo razsladite.

Norčeki (nepreverjen)

Vij brodarge se med sebof jebete med ten pa so van kroške tikvi pa občina vse prostore paubrale. Butalci.

bakovčar (nepreverjen)

Pijzde mile materne, bole menej kurac če majo zaj tikvi prek, če ma majster stečajnik vohar prek, če ma nadüjta perhavcova vse prek ! Kda doj prijden ščen ka je pijva na mrzlon, nej pa ka je sake den vse doj zaprejto! Že 30 lejt odin na sprehod kre müjre pa na pijvo v ižakovce pa v kraug! Žalost! Občina de pa samo evropska sredstva pocejcala pa do sefelej "delale" pri braude!

Leopoldina (nepreverjen)

Bakovcar, bonton ti je na mrzli nuli... Vohar pa je nej nikšni stečajni majster, prle kak širiš laži, idi na furs pitat... Nevoščeni pa si, tau zatajiti nemreš!! ?

In reply to by bakovčar (nepreverjen)

bakovčar (nepreverjen)

Gučo mo kak mo ges ščel, ka mi tej lidgej mijmo jajc nejdejo. Drugače pa z majstron se že dugo poznan pa sploj nema zaj tau vejze z braudon. Mogauče bi pa tij mogla preveriti malo svoje podatke.

http://www.companywall.si/podjetje/vohar-transporti-doo---v-stecaju/204…
https://www.bizi.si/EURO-GRADNJA-D-O-O-V-STECAJU/
https://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/na-davcnem-sramotil…

Mogauče zaj trejčo firmo ne zavoze oz. pokasejra pa naprave stečaj, tak kak pač d.o.o majstre tau znajo delate ;)

Pa ga fajn v najde, ka ti pomoren tan pri 100.000 - 300.000 tisoč se nahaja ;) Vrajža si zato, kda boš kaj pri braude me dregne, pijva je na menej ;) ( če do kda sploj več mele kaj odprejto )

In reply to by Leopoldina (nepreverjen)

Leopoldina (nepreverjen)

Gospod bakovcar, boj gvušen ka te dregnen, saj znan što si, v nedelo nazdraviva! ?

In reply to by bakovčar (nepreverjen)

krobikar1

Ah, to pa ja nej mogouče, što pa je pred par lejti delo mörske nasipe, na gradbišči Mensane, kupuje nepremičnine,...to pa ja ne gučte!?

In reply to by bakovčar (nepreverjen)

bakovčar (nepreverjen)

Ja vejpa tak se dela. Tovornjakare na minimalce vržeš, pejneze zaguneš za naložbe pa drujge norosti, firmo likvidejraš pa nauvo odprejš. Pa takšne do se te pri braudi čedni delali, kak je prejšnjo vodstvo si milione v žep dejvalo. Pa doj mi visij za vse tej lidij, ale takšneh dvoličnežof pa nemren, ka iden ta na pijvo pa tan poslujšan kak vohar na dugo pa šurko modruvle kak de zaj un tu vse razvijo turizem pa neven ka vse nej. Neven ka je ten mladen dečkon obečo ka v nedelo tan sidijo pa točijo za tisteh 100 € zaslužka , doma pa majo mlado deco pa žene.

In reply to by krobikar1

Krečo (nepreverjen)

Bakovcar, pri Kujari v Bakovcaj tuj točijo pijačo! Preveri, lejko do tan bole konstruktivni pogovori. ?

In reply to by bakovčar (nepreverjen)

bakovčar (nepreverjen)

Ej pa nepaše mi tan, ka se non stop nekšne autoje mijmo drkajo.. Mo raje odo dale k braudi pa očij obračo, lejko pa kak stalna stranka dobin kakšen delež kda de se hotel zijdo pa adrenalinski park delo ;)

In reply to by Krečo (nepreverjen)

Replika (nepreverjen)

Fušija,fušija,fušija...pa ka smo Slovence resno najbole noure narod v evrope? Nej čuda,ka vse v prekmurje vrag gemle. Vej se pa inauk pitajte? San tou resno ges?

Kksjsnen (nepreverjen)

Slabše nemre bite kak je bilau zadnjih 20 lejt

Kroške1234 (nepreverjen)

Rejsan vseeno ka bau. Kak dugo do kre Mure klopij je tau vse ka trbej. Nej trbej meni nikšneh adrenalinskih parkov kak so lane gučale občinare, pa mlijnof na muri pa neven ka nej... Kak dugo lejko ge iden v nedelo z familijo na špancer do Mure pa tan eno kokto spigen je rejsan vseeno, čudeža pa napravo tak ali etak nišče nede, ka mujra sako leto pau stvari skup stere pa odnesej.

In reply to by Kksjsnen (nepreverjen)

Kdksks (nepreverjen)

Če drujgo Nej bar zaj klub slujže z šankon za razliko od prejšnjih lejt.

Hrošč (nepreverjen)

Bil je že skrajni čas , da je prišlo do sprememb , samo kot kaže se je samo en klan zamenjal z drugim .

Inženir (nepreverjen)

Me zanima, kdo bo dobival vse posle in prevozniška dela, ko se bo pri bordu kaj izvajalo. Sam predsednik mogoče. Glede na njegovo zgodovino podjetij, je dobro priložnost zgrabil. Gradbeno podjetje, predsednik kluba in občina ima velike načrte za delo pri brodu. Če pa se tu sedaj ne bodo polnile žepke določenim osebam potem pa res nikoli.

Ali kot zgleda, so bile kroške tikvi pripravljene narediti vse, samo da so prišle do prostorov pri brodu. Prodaja duše občini in nameščanje gradbinca z vprašljivo zgodovino. Škandale že z zagotovostjo napovedujem. Tisti bager na sliki, je ziher stal 100€ na uro od gospoda predsednika, no mogoče pa je prvič bilo zastonj hehe.

In reply to by Hrošč (nepreverjen)

Znebite se polžev (nepreverjen)

Saj , to so prave tikvi , pa še kroške povrhu .

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice