Slika je simbolična.
Toliko različnih vrst in vsak ima svojega najljubšega! Najljubša hrana mnogih, popoln skupek sestavin, ko si zaželimo nekaj pregrešno dobrega. Kateri burger pa je vaš najljubši? Zbiranje predlogov podaljšujemo.

Burgerji. Prepoznavni, priljubljeni in danes že v nešteto različicah. A najsi je piščančji, goveji ali pa sirov burger – vsakdo od nas ima ponudnika, za katerega prisega, da pripravlja najokusnejšega daleč naokrog.

Poiščimo torej te lokale v naših krajih! Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesite lokal oziroma ponudnika hitre prehrane, ki po vašem mnenju pripravlja najboljše burgerje pri nas. 

Bralci Sobotainfo izbirate najboljši burger pri nas. Izpolnite spodnji vprašalnik in s predlogi pomagajte najti tisti lokal, kiosk, restavracijo, ki streže najboljši burger. 

Zbiranje predlogov smo podaljšali, zdaj imate čas še do srede, 9. novembra, do polnoči. 

Kako izberemo najboljši burger?

Zbiranje predlogov za najboljši burger smo podaljšali. Zdaj traja do srede, 9. novembra, do polnoči. V uredništvu bomo nato izmed vseh predlogov zbrali največkrat predlagane lokale, kioske ali restavracije. 

Za tem boste ponovno na vrsti vi. Predlogi, ki jih boste predlagali največkrat, bodo šli na glasovanje. Tisti z največ glasovi bo tako prejel laskavo titulo najboljšega burger 'placa' pri nas!

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kebabrutk (nepreverjen)

Še kebapa nega dobrega v ms kaj šele burgerja. Šparanje pa norjenje ka be napravile kak trbej a tou pa ne zaman ka prazno.

gru (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja, saj to glih kritizeran. Princip toga mi je kar všečen, ampak nej do konca premišleni. Če je že ena tekma, se naj špila pri slabšon nasportniki. Neven zakoj Olimpija nuca prednost domačoga igrišča proti Ljutomeri. In za promocijo pokala in evforijo v nogometnih vaseh bi se komot lejko en ali dva kroga prestavila na vikend in bi se prva liga špilala med kednon. Profesionalcon je načeloma itak vseeno, kda špilajo, ker itak nemajo drugih služb. In seveda je tudi dejstvo, ka so tej tekme oktobra in novembra krivo za to, ka so tekme ob 13:00. Saj je logično, ka nekšna vas nema reflektoro in ob kmici ob 17:00.... Zato prvo, drugo pa tretje kolo pokala do konca septembra. Če pa že skozi nejde, pa zaradi menej lejko novembra, ampak ob vikendaj. Obstaja razlika med sredo ob 13:00 in nedelov ob 13:00 kar se tiče obiska..

In reply to by Kebabrutk (nepreverjen)

funfact (nepreverjen)

in ka ma to zaj veze z hamburgerame ?

In reply to by gru (nepreverjen)

levak (nepreverjen)

Pri Winteri je bil najboukši hamberger. Samo zaj majo zaprejto ka je meso sfalilo zaradi Ukrajine.

Salafist (nepreverjen)

Skrijete se lejko samo proti Maribore pa kakšne Burgere majo tan

levak (nepreverjen)

Seli se v Maribor, ges mo pa počako ka pri Winteri palik mesou dobijo.

In reply to by Salafist (nepreverjen)

čači mači (nepreverjen)

To de zopet samo promocija Trta grila, none in podobnih keri sami sebe promovejrajo in glasujejo. Burgeri pa pice, tou pa je rejsan fejst naše! Iščite najboukše domače jedi, domači narezek, šunko, pa ge jemljejo meso, če je domače itd...

Laciii (nepreverjen)

Ja in?

In reply to by čači mači (nepreverjen)

Robin hud. (nepreverjen)

Niti eden ka de se pojavo na seznami, ne sejgne do kolen stefkojovomi spacek burgeri! Samo to je biu burger v soboti, ostalo je okole prinadanje lujde z poceni sranjon. Konec debate.

funfact (nepreverjen)

daj daj te burger nej mimo dobroga bejžo

In reply to by Robin hud. (nepreverjen)

Realizem (nepreverjen)

Lovski dom Cankova ma daleč najboljše burgerje v Prekmurji - probajte Bacon Cheese pa te vidli ka se leko što koli drugi okoli skrije, što neje bil še tan naj se odpravi pa se san prepriča :)

Uporabnik758 (nepreverjen)

Se strinjam!

In reply to by Realizem (nepreverjen)

Opazovalka (nepreverjen)

Meni je najbauksi tisti burger steruga si sama spackam 😝

TiknuKar (nepreverjen)

Tej Štefko bi še gnesden delo či bi znau... Pa to njegovo prikolico ( ženo) neolikano odstrano...
Ampak stave so stave... Skocko je celo oštarijo z kučo vred. JBG.. Idemo dalje...
Šiptarija vodi v MS na žalost... Bomo pa doma burgiče delali

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice