Mreža Regio Vitalis Pomurje vključuje 79 različnih pomurskih turističnih ponudnikov

Turistična sezona že počasi trka na vrata. Prvi sončni žarki in prebujanje narave so v naše kraje že zvabili prve turiste. V Pomurju imamo vse več inovativnih turistov, ki si želijo edinstvenih doživetij. Počitnic več ne preživljajo samo na bazenu, ampak so dinamični, raziskujejo okolico, spoznavajo tradicionalno prekmursko kulturo in kulinariko. Od letos naprej bodo počitnice v Pomurju še posebej edinstvene, saj je zaživela nova spletna stran Regio Vitalis Pomurje.

Mreža turističnih storitev na enem mestu

V okviru mednarodnega projekta Regio Vitalis Pomurje, pod okriljem Regionalne  razvojne agencije  Mura d.o.o. (RRA Mura), je pred nekaj dnevi luč sveta ugledala nova spletna stran Regio Vitalis. Danes spletne strani vsekakor niso nič novega, vendar le-ta izstopa po inovativnem pristopu in enotni bazi pomurskih turističnih storitev. Ko boste prvič brskali po spletni strani Regio Vitalis, vas bo takoj prevzela, saj boste odkrili lepote panonske ravnice za katere sploh niste vedeli, da obstajajo.

"Spletna stran Regio Vitalis je plod dolgoletnih delavnic in sodelovanj RRA Mure in turističnih ponudnikov. V mrežo storitev je vključenih 79 pomurskih turističnih ponudnikov in 16 turistično informacijskih centrov," je povedal Romeo Varga, vodja projekta pri RRA Mura.

Spletno stran najdete na povezavi: http://www.regiovitalis.si/

Promocija manjših in srednje velikih turističnih ponudnikov

Mreža ponudnikov turističnih storitev v Pomurju je nastala v okviru čez mejnega projekta Regio Vitalis z Avstrijo in je sestavljena iz ponudnikov turističnih storitev in RRA Mura, ki opravlja naloge koordinatorja mreže.  "V projektu Regio Vitalis Pomurje smo dali prednost predvsem manjšim in srednjim ponudnikov, ki včasih težje pridejo do dodatne promocije," je projekt opisal Varga.

Od namigov za izlet do prekmurskih kulinaričnih dobrot

Turistični ponudniki in številne turistične zanimivosti, ki so predstavljene na strani so vsekakor dokaz, da je Pomurje dežela turizma in naravnega sožitja. Spletna stran vas bo popeljala skozi prekmursko kulinariko, našli boste številne namige za izlete in odkrivanje skritih kotičkov.

Podarite košček Pomurja

V RRA Mura bodo v prihodnje še nadgradili projekt z novo idejno zasnovo: Podari košček Pomurja. Turističnim ponudnikom, ki so del mreže Regio Vitalis Pomurje, bodo ponudili posebne bone - Murske krone, ki bodo služile kot darilni paketi.

"V projekt Regio Vitalis Pomurje smo se vključili, ker želimo širši javnosti predstaviti svoje dejavnosti. Naše društvo za veselo življenje Enovita, ponuja enkratno doživetje z jogo in številne druge sprostitvene metode. S sodelovanjem v mreži ponudnikov s Pomurja se bomo tako približali tudi turistom, ki obiščejo naše kraje," je razloge za vključitev v mrežo ponudnikov opisala Tatjana iz društva Enovita.  

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DejanS1985 (nepreverjen)

Na pametni televiziji spletna stran sploh dela ne, da ne navadnih telefonov ne omenjam.
Površno narejeno

Peteršilj (nepreverjen)

Koliko časa pa bo delovala? Dokler je projekt aktiven oz. mora biti odprta zaradi EU denarja?

nodi12 (nepreverjen)

Nič posebnega. Žal ni videti, da bi to bila konkretna poslovna ideja... Že sama domena ni najbolj posrečena... "regiovitalis" ? ... ... Najbrž gre za situacijo, ki jo navaja Peteršilj... Škoda.

Starejše novice