Društvo prijateljev mladine je zaradi slabšanja epidemiološke slike na Hrvaškem odpovedalo letošnje zdravstveno letovanje otrok in šolarjev.

Po tem, ko je bilo tudi za letošnje leto načrtovano zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Otroškem počitniškem domu v Baški na otoku Krk, je zaradi ponovnih izbruhov koronavirusa in vse slabše epidemiološke situacije sedaj odpovedano.

Kot so zapisali na družbenem omrežju Društva prijateljev mladine Murska Sobota, so takšno odločitev sprejeli, ker ob tako velikih skupinah otrok in aktivnostih ne morejo v popolnosti upoštevati priporočil in navodil slovenskih in hrvaških zdravstvenih organov o zmanjševanju tveganja za prenos okužbe.

Društvo prijateljev mladine Murska Sobota je z zbiranjem prijav pričelo sicer 8. junija in je le te zbiralo do 17. junija. Pred dobrim tednom dni so sporočili, da je zanimanja veliko, govora je bilo tudi o aktiviranju čakalne liste za zapoznele prijave.

Ob odpovedi letovanja pa hkrati obveščajo starše, ki so že poravnali prispevek, da bodo celoten znesek povrnili na njihov račun.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Vi ste žrtve medijske propagande. Škoda da otroci ne bodo videli morja.

Monjo (nepreverjen)

Tak se dela! Deco nej pelati na morje, granice pa nej zaprejti, ka do stari jajcari lejko šli na svoje vikende. Ka deca se lejko okužijo pa virus prinesejo domov, stari jajcarji pa nemrejo!

čarni vrag (nepreverjen)

Daj primitivno tele, zapri se v štalo.

In reply to by Monjo (nepreverjen)

Starejše novice