Spremenjen prometni režim bo zaradi gradbenih del veljal predvidoma do konca maja 2015.

Podjetje SGP Pomgrad-gradnje d.o.o. obvešča vse udeležence v prometu, da bo zaradi izgradnje podvoza pod železniško progo v Murski Soboti in ureditve začasnega montažnega krožišča delna zapora vseh voznih pasov na cesti R3-740/1398 Murska Sobota (Gaj) – Murska Sobota (na izteku Cankarjeve ulice v bližini pokopališča).

Kot so sporočili na spletni strani MOMS, bo promet urejen nemoteno dvosmerno na preostalem vozišču v času od 12. avgusta 2014 do 31. maja 2015. Z deli ter urejanjem signalizacije so začeli danes, kot so nam zaupali delavci, pa bo zapora enega pasu potekala od 12. ure naprej. V času omenjenih del bo zapora ustrezno označena s prometno signalizacijo.

Po navedbah župana Antona Štihca lepo napreduje tudi gradnja podhoda za pešce, kolesarje in invalide (predvideni sta tudi dve dvigali), ki bo povezoval Vegovo in Bakovsko ulico na jugovzhodni strani murskosoboškega pokopališča. Na svojem Facebook profilu je objavil še sliko (zgoraj), ki prikazuje trenutno stanje na tamkajšnjem gradbišču.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Anubis

" vseh voznih pasov na cesti R3-740/1398 Murska Sobota (Gaj) – Murska Sobota."

In katera cesta točno to je?

Starejše novice