Foto: osebni arhiv
Lastnika si močno želita, da bi podjetje prevzeli mladi in nadaljevali uspešno zgodbo.

Pred dnevi je ekipa Mojster Vaflja na družbenem omrežju objavila zapis o prodaji podjetja in blagovne znamke. Zaradi težke bolezni lastnika prodajata vse, kar sta imela in ustvarila. 

Zapis objavljamo v celoti:

»Prodajamo odlično utečeno podjetje in blagovno znamko Mojster Vafelj. V zadnjih treh letih smo vlagali izjemno veliko truda v to, da smo ustvarili ime, s katerim smo sedaj povabljeni na ogromno dogodkov, vsi kontakti so všteti v ceno.

Prodajamo prikolico z vso opremo, koncept, ime in naučimo vas, kako delati, saj imamo s tem ogromno izkušenj. Čeprav je materialna vrednost v prikolici in opremi, pa so ravno koncept, know-how in ime tisti, ki so izjemnega pomena, da lahko z delom pričnete takoj.

Po naših izkušnjah si lahko že v prvem letu povrnete dobršen del vložka, ki ga boste namenili za nakup podjetja Mojster Vafelj. Če si želite novih poslovnih izzivov, je to odlična priložnost, da začnete takoj in poslujete z dobičkom.

V bližnji prihodnosti nas čaka tudi promocija na eni izmed največjih televizij v Sloveniji, ki bo prepoznavnost Mojstra Vaflja še povečala. Prikolico s konceptom bomo prodali najboljšemu ponudniku.

Poslovni model je odličen in z veseljem bi ga s parterjem peljala še naprej, a žal je bolezen tista, zaradi katere tega posla več ne moreva opravljati in sva ga primorana prodati. V prilogi je našteto vse, kar je vključeno v ceno. Vljudno vas prosimo, da kličete samo resni kupci, ki prepoznate vrednost naložbe.«

Predmet prodaje. Foto: osebni arhiv

»Ta naložba je življenjska priložnost«

Za Sobotainfo je mojstrica vafljev in lastnica Maja povedala, da so sodelovali na več sezonah Sočne vilice in na raznih dogodkih z vaflji razveseljevali mimoidoče.

»Vso energijo sva vložila v tega najinega Mojstra vaflja. Prišla je bolezen, grda diagnoza in vemo, da več ni možnosti, da to delamo. Fizično je prenaporno. Najprej smo še upali, da se bomo lahko postavili nazaj na noge, a upanja ni več.« 

Če bi kakšni mladi nadaljevali to zgodbo, bi bilo super. Ta naložba je življenjska priložnost, zaključi sogovornica. 

V primeru, da vas ponudba zanima, lahko za več informacij pokličete na telefonsko številko 041 982 910. Ogled je možen v Gornji Radgoni in Apačah. 

Prikolica. Foto: osebni arhiv

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pax (nepreverjen)

Lastniku želim čimprejšnje okrevanje👍🏻

matrica (nepreverjen)

iz srca vama želim čim prejšnjo okrevanje soseda

čuba (nepreverjen)

kaj pa mu je? hitro okrevanje. sicer pa očitno ni lepo in izi delo, težko bo komu prodal, a vse najboljše!

realnooo (nepreverjen)

to vse skupi ni vredno 10 000 eur.

Starejše novice