Po koncu epidemije koronavirusa se v ustaljene tirnice vračajo tudi v podjetju Ferdinand Posedi d.o.o.. Z nasveti in usmeritvami k rešitvam na daljavo ter z zagotavljanjem dežurne servisne službe za nujne storitve so za svoje stranke skrbeli tudi v času epidemije.

Simona Farkaš, vodja poprodajne službe v podjetju Ferdinand Posedi d.o.o.: 

»V podjetju smo veseli, da so se naša vrata spet odprla, saj je osebni kontakt s strankami tisto, kar smo v teh časih najbolj pogrešali.« 

Podjetje Ferdinand Posedi je podjetje s tradicijo, ki svoje storitve zagotavlja že od leta 1971. So pooblaščeni servis za vozila Volkswagen, Audi, Škoda ter Volkswagnova gospodarska vozila.

Obiskati pooblaščenega servisnega partnerja je vedno vredno, saj ta dobro pozna vozilo in ga vzdržuje skladno z navodili proizvajalca. Z obiskom pooblaščene servisne delavnice si stranke zagotovijo tudi pravočasno izvedbo razpoložljivih servisnih ukrepov s čimer poskrbijo za varno in nemoteno delovanje vozila. 

Ker svojim zvestim strankam privoščijo le najboljše, v podjetju Ferdinand Posedi skrbijo za redno strokovno izobraževanje svojega zvestega kadra, storitve izvajajo s specialno opremo in orodjem. Tako so opravljene storitve vedno v skladu s priporočili proizvajalca vozil. Z opravljeno servisno storitvijo v njihovi delavnici pridobite brezplačno asistenco mobilnosti, dvoletno garancijo na vgrajene originalne nadomestne dele ter leto dni garancije na opravljeno storitev.  

Za zadovoljstvo strank poskrbijo s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo kakor tudi z različnimi ugodnostmi za stranke. Poleg rednih ugodnosti pri vzdrževanju starejših vozil v višini 25 odstotkov na določene sklope originalnih nadomestnih delov, so pripravili še dodatne ugodnosti za vse stranke. 

DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE –  40-ODSTOTNI POPUST ZA ORIGINALNE PROTIPRAŠNE FILTRE.

Vodja mehanične delavnice Andrej Maučec

»V servisni delavnici poleg rednega vzdrževanja ter servisiranja vozil opravljamo še avtodiagnostiko, kleparska dela, vzdrževanje in popravila klimatskih naprav, avtooptiko ter vulkanizerske storitve. Kot pooblaščen serviser izvajamo vsa dela v garancijski dobi vozil kakor tudi vse storitve iz naslova podaljšanega jamstva. Z rednim servisiranjem vozil na pooblaščenem servisu ohranite vrednost vašega vozila ter si zagotovite njegovo nemoteno in varno uporabo.« 

Za stranke poskrbijo vsak dan od ponedeljka do petka med 08. in 16.00 uro, za zagotovitev servisnega termina pa je potrebna predhodna rezervacija na tel. številko: 02 538 11 00.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice