Foto: Facebook (Roman Leljak)
Pred Zdravstveni dom Gornja Radgona so po nekaj dnevih zamude vendarle dostavili zabojnik za bolnike z znaki okužbe dihal.

Pred dnevi je radenski župan Roman Leljak opozoril, da ZD Gornja Radgona še zmeraj nima zabojnika, ki so ga naročili pri podjetju Arcont iz Gornje Radgone. Tovrstni zabojniki so namenjeni bolnikom z znaki okužbe dihal oziroma s sumom na koronavirusom, z namenom ločene obravnave pacientov, da bi preprepčili možnost širjenja okužbe s koronavirusom. 

Plačali in čakali

Leljak nam je potrdil, da so že v ponedeljek izvedli plačilo zabojnika, kar je tudi razvidno iz fotografije v njegovi objavi na družbenem omrežju.

Radenskemu županu ni jasno, zakaj je prišlo do tovrstne zamudi pri dostavi: "Očitno pač mi nimamo prednosti pri dostavi, mi smo že v ponedeljek plačali vse, zdaj pa kot, da bi ga iz ne vem kje, vozili v Slovenijo," pravi Leljak.

Zabojnik je danes okoli poldneva le našel svoje mesto pri ZD Gornja Radgona.

Stroji ugasnili, v Radencih brez položnic za komunalo

Danes so se tudi ustavila gradbena dela, ki so potekala pred radgonskim zdravstvenim domom in so povzročila nekaj slabe volje, tako pacientom kot zdravstvenemu osebju. Po Leljakovih besedah je do zaustavitve del prišlo šele po intervenciji države.

Na radenski občini pa so sprejeli sklep o oprostitvi plačila storitev javne gospodarske službe oskrbe s pitno vodo in odvajanja in čiščenja komunalnih voda, za mesec marec 2020. Občani Radencev tako ne bodo dobili položnic za komunalo v naslednjem mesecu.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Feri. (nepreverjen)

Pošti povejte naj nehajo nositi prospekte, ka jih moremo kraj metati. vaši zaposleni so tudi ljudje.

Gorički pojep (nepreverjen)

Tak če bi nej meli par 100 metrov fkraj ferme kera takše zabojnike dela... . Bananarepublika

someone1 (nepreverjen)

Tovarna za zabojnike pa je v Južni Afriki ali pa 2 km vstran. Seveda mora zabojnik potovati po železnici do Kopra in od Kopra z vlačilcem v Gornjo Radgono. Logistika pač....

helmut (nepreverjen)

Po serijski št. se vidi ka je kontejner nej z Radgone ta ka še ena zgodbica za njegove naivne volilce.

hmm... (nepreverjen)

ˇHelmutˇ, očitno si strokovnjak na področju serijskih številk...če bi bil res strokovnjak in ne pametnjakovič, bi po serijski opazil, da kontejner ni izdelan v Gornji Radgoni...

hmm... (nepreverjen)

op, se opravičujem...jezik hitrejši od pameti...imaš čisto prav

In reply to by hmm... (nepreverjen)

Starejše novice