S KPŠ-jem na informativne dneve.

Klub prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus v petek, 9. februarja, organizira prevoz v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dni z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.

Preprosto do vseh potrebnih informacij

V začetku februarja bodo za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce, potekali informativni dnevi. Zadnjih nekaj let v Klubu prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus dijake odpeljejo v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dni z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.

Študentje, ki bodo prisotni na avtobusu, bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja dijakov v zvezi s študijem in pojasnili, kaj bo zanje pomembno, ko bodo oktobra postali študentje.

Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal v petek, 9. 2. 2018, zjutraj. Točna ura odhoda bo udeležencem sporočena naknadno. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Cena prevoza v eno smer je 8 evrov, v obe smeri pa znaša 10 evrov.

Plačilo ob prijavi

Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa je potrebno poravnati ceno prevoza. Račun, ki ga udeleženci prejmejo ob plačilu, je potrebno shraniti, ker služi tudi kot potrdilo za prijavo. Nekaj dni pred odhodom bodo prijavljeni dijaki dobili e-pošto z vsemi pomembnejšimi podatki.
Cena je subvencionirana. Del stroškov prevoza in vodenja krije Klub prekmurskih študentov.

Za vsa dodatna vprašanja pokličite na telefonsko številko 041 835 235 ali pošljite e-mail na naslov [email protected].

Rok za prijavo je sicer 7. februarja oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest na avtobusu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice