Informativni dnevi se bližajo in bodoči bruci bodo z Infobusom tudi letos v prestolnici spoznavali študentsko življenje.

V začetku februarja bodo za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce, potekali informativni dnevi. Zadnjih nekaj let v Klubu prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus dijake odpeljejo v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dni z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.

Študentje, ki bodo prisotni na avtobusu, bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja dijakov v zvezi s študijem in pojasnili, kaj bo zanje pomembno, ko bodo oktobra postali študentje.

Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal v petek, 15. 2. 2019, ob 6.30. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Prijave sprejemajo do 13. februarja

Cena prevoza za člane Kluba prekmurskih študentov v eno smer je 8 evrov, v obe smeri pa znaša cena prevoza 10 evrov. Za nečlane je cena povratne vozovnice 15 evrov, za enosmerno pa je potrebno odšteti 13 evrov.

V kolikor želijo dijaki kupiti vozovnico po članski ceni, morajo s seboj prinesti potrdilo o vpisu in izpolniti pristopno izjavo. Članstvo v Klubu pa ob cenejši karti za Infobus prinaša še mnogo drugih ugodnosti, ki jih ponuja KPŠ. 

Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa je potrebno poravnati ceno prevoza. Račun, ki ga udeleženci prejmejo ob plačilu, je potrebno shraniti, saj služi kot potrdilo za prijavo.

Nekaj dni pred odhodom bodo prijavljeni dijaki dobili elektronsko pošto z vsemi pomembnimi podatki. Cena je subvencionirana, del stroškov prevoza in vodenja krije Klub prekmurskih študentov.

Za vsa dodatna vprašanja lahko pokličete na telefonsko številko 041 835 235 ali pošljite e-mail na naslov [email protected].

Rok za prijavo je sicer 13. februar oziroma do zapolnitve mest.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice