V želji po pomoči živalim v stiski je Spar Slovenija že četrto leto zapored ob svetovnem dnevu živali organiziral spletno dobrodelno akcijo Scotty & Molly se zabavata.

Sodelujoči v akciji so na spletni strani www.scotty-molly.si od 28. septembra pa do minule srede objavljali različne fotografije svojih ljubljencev, Spar Slovenija pa je ob tem društvom, ki nudijo pomoč živalim v stiski na različnih koncih Slovenije, doniral skupaj več kot tono hrane in 1662 različnih priboljškov.

Hrane pa so se tokrat razveselili tudi varovanci Društva za zaščito živali Pomurja iz Murske Sobote.

Predstavniki društva in njihovi pasji varovanci so donacijo sprejeli pred Intersparom Murska Sobota, kjer je vse zbrane prevzelo iskreno navdušenje, med kosmatinci pa se je razširil zadovoljen lajež.

Združili moči za pomoč živalim v stiski

Društvo za zaščito živali Pomurja sicer deluje na kar štirih območjih – Lendava, Murska Sobota, Ljutomer in Gornja Radgona, kjer so se združili zaradi vse večjega števila primerov zanemarjenih in zapuščenih živali.

Že vrsto let tako živalim v stiski nudijo zdravstveno oskrbo in hrano, širšo javnost seznanjajo o zaščiti živali in učijo o pravilnem odnosu, raziskujejo primere nezadostne oskrbe ter še mnogo več. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
biroooooo (nepreverjen)

Se je vrijdi je bilo da je še Treza delala sama pa skoraj zbiciklinom je hrano okoli pelala Zdaj se vozačkajo na občinske pejneze mladi travo kadijo med njimi je celou na sliki .Trejza si zasluge pijše da na telefon dobij sliko oziroma prijavo.Tak ka eden na pišči njoj je psa sliko dobesedno jo skoraj nej zbiu ka kau čaka ka je pes zavejzan brez hrane oz ga lasnik zanemarja ta ka rejsan (Tou organizacijo bi terbelo malo pod drobno gled vzejti .zelo nekorektno obnašanje celo žaljivo do nekaterih keri si nemorejo privoščit kastracijo zelo žaljivo ter ne korektno obnašanje .

pikanogavička (nepreverjen)

Če bi se še vedno vozila s kolesom, bi bilo Pomurje preplavljeno z mučenimi, zanemarjenimi, odvrženimi, bolnimi živalmi. Kdor pozna delo tega društva, bo edini vedel, koliko neprespanih noči, žalosti, nesebične pomoči in njihovega prostega časa je v ozadju delovanja. Žalostno je to, da znajo kritizirati dobra dela ljudi
samo tisti, ki še v življenju niso nikomur pomagali.

Gosttt (nepreverjen)

Katastrofa.. ta stara sikdar poulek :S

Starejše novice