Bliža se konec šole in čas počitnic, ki se ga otroci izredno veselijo. A poletne počitnice starše pogosto postavijo pred izziv, kam z otroki. Kam se bodo otroci vsak dan radi vračali?

Zamislite si najbolj zabavne počitnice za otroke, z raznolikimi aktivnostmi, ki otrokom vsak dan pričakajo nasmeh na obrazu. Počitnice z zabavno družbo in kopico novih prijateljstev. Našli jih boste v WOOP!-u, kjer bo letos še posebej pestro.

WOOP! v Ljubljani že 5. leto zapored organizira poletno počitniško varstvo, ki otrok ne pušča ravnodušnih. V Murski Soboti letošnje poletje počitnice za otroke organizirajo prvič.

Zdaj tako tudi Prekmurskim otrokom ponujajo zabavno preživljanje počitniških dni. V svojo družbo vabijo otroke med 6. in 15. letom starosti. Vsakodnevno varstvo bo na voljo v različnih terminih, druženje pa bo še posebej zabavno …

Vse prekmurske WOOP! atrakcije bodo poskrbele, da bo čas prehitro minil.
 

Otroke čakajo zabavne ustvarjalne delavnice, športne igre in plavanje v bazenu, detektivsko odkrivanje ugank v sobah pobega, laserski dvoboji in potovanje v dimenzijo virtualne resničnosti.

WOOP! IZZIVI, zabavna skupinska igra, pa bodo poskrbeli, da bodo otroci testirali svoje logično razmišljanje, preverili svoje spretnosti in izzvali svoje mišice

Počitniško varstvo bo v razpisanih terminih potekalo vsak delavni dan med 7. in 17. uro, v ceno pa je vključena prehrana s tremi obroki, vse aktivnosti ter oprema in pripomočki, ki jo otroci potrebujejo za izvajanje le-teh.

Cena enega termina počitniškega varstva za otroka znaša 150 evrov, za zgodnje prijave do 15. 6. 2022 pa ponujajo 20 evrov popusta in skupno ceno 130 evrov, zato pohitite s prijavo. 

Vse informacije o zabavnih WOOP!-ovih počitnicah najdete na spletni strani WOOP! Poletnih počitnic.
 

Starejše novice