Slika je simbolična.
Od ponedeljka do sredine junija bodo potekala dela na odsekih pomurske avtoceste A5 med Mursko Soboto in Turniščem.

Gre za zamenjavo dilatacij na premostitvenih objektih – mostovih, ki v okviru lanske obnove ni bila zaključena zaradi težav pri dobavi materiala iz tujine. 

V času del bo promet na razdalji približno 6 kilometrov urejen po polovici avtoceste dvosmerno, po enem prometnem pasu v vsako smer vožnje. 

Zaprt bo tudi uvoz Murska Sobota proti Mariboru

Na priključku Murska Sobota ne bo možno vključevanje na avtocesto proti Mariboru, obvoz bo voden čez priključek Lipovci.

Začasen prehod bo omogočil nemoteno obratovanje in dostop do bencinskega servisa Murska Sobota sever, počivališča Murska Sobota sever ter izvoza Murska Sobota v smeri Lipovci.

Na odseku pomurske avtoceste A5 med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Vučjo vasjo je v obe smeri vožnje zaprt prehitevalni pas.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mama mia (nepreverjen)

To ni avtocesta,kdaj vam bo to jasno?.Pa tudi vinjet ne bi smeli kontrolirat na počivališču dolinsko,ker za hitro cesto ni potrebno imeti vinjete.

Jaroslava (nepreverjen)

Gonte se v tri pm !

Sobočanec123 (nepreverjen)

Niso normalni. Cestninsko postajo pri Ščavnici odstranjujejo že dva meseca. Dela pa je vse skupaj za en teden, če še zamenjajo asfalt med Ščavnico in Vučjo Vasjo. Italijani v eni noči zamenjajo 20km asfalta na avtocesti in naslednji večer se že pelješ po novemu asfaltu. Pri nas pa traja mesece. Sama korupcija.

pacen1234 (nepreverjen)

Pol leta nazaj so delali na ten odseki! oz. do Lipovec!! Zakoj so nej mogli v tisten to napraviti??? Nešče more slujžiti s ten odsekon!!

Starejše novice