V Gornji Radgoni in apaškem konjišču so se zbrali člani stranke SD, ki so se med drugim kritično dotaknili dela vlade.

V luči nedavnega Kmetijsko živilskega sejma - Agra v Gornji Radgoni, so se v pokrajini ob Muri mudili številni politični veljaki, tokrat pa so se na radgonskem sejmišču zbrali predstavniki vodstva stranke Socialnih demokratov – SD s predsednikom Igorjem Lukšičem na čelu.

Predstavniki SD, ki so se zbrali na 50. kmetijsko živilskem sejmu Agra na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni, so se najprej udeležili srečanja Zadružne zveze Slovenije, temu pa je sledil skupni ogled sejma. Samo sejemsko prireditev in dogajanje na njej so zelo pozitivno ocenili, po ogleda pa sta se predsednik SD Lukšič in predsedniški kandidat SD Pahor, v družbi še nekaterih drugih predstavnikov SD, odpravila v Mursko Sobota, kjer sta obiskala stojnico SD, na kateri je potekalo zbiranje podpisov podpore volivk in volivcev h kandidaturi Boruta Pahorja.

Lukšič kritično do vlade

Obisk članov stranke v Pomurju so navzoči sklenili v TRC Zgornje Konjišče v Apaški dolini, ki ga je organiziralo OO SD Apače. "Upam, da se vlada začela ukvarjati z realnimi problemi in vsaj tiste reforme, ki smo jih že mi zastavili, pripeljala do konca. Ampak upanja je vseeno bolj malo,“ je navzoče nagovoril predsednik Igor Lukšič, ki se je v nadaljevanju kritično dotaknil dela trenutne vlade. V nadaljevanju je spregovorila še podpredsednica SD Tanja Fajon: "Žal, dokler nas vi združujete, imamo vlado, ki nas vse bolj ločuje in razdružuje. To ni dobro za državo in državljane. Le s skupnimi močmi se bomo rešili. Imamo moč, da to dosežemo, toda ne v trenutni situaciji".

O.B.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
itak

...glij pravi se oglašate...glij vij šteri ste največ krijvi...ka ste nas v rit pripelali...j.bali ste nas v prejšnjon režimi...pa nas zdaj šče dale posiljavlete s svojof ideologijof ...vij ste sramota za DEMOKRACIJO in SAMOSTOJNO DRŽAVO SLOVENIJO...šče izda vas vleče k balkanskin braton...!!!...!!!...

Vipko
Truplo

Ja res, pravi se bunijo! Dalje ne bom, ker bo spet stotnija žalitev!

Po slikah sodeč teh partizanov ni več niti za malo, majceno četico?

Swan

ja truplo tudi kot berem boš tudi ti še malo moral hoditi po pečate na zavod za zaposlovanje preden boš zreli za penzijo. Darilo od tvojega vodje. Sicer so komunisti lani to predlagali pa se Janez ni enostavno boljšega ni spomnil in je prekopiral od Svetlika vse.

Vipko
Truplo

Spet si nekaj zamešal... a ne govorimo o SD v Gornji Radgoni, Tanja Fajon govori nekaj o razdruževanju, pa to povzročajo več ali manj samo oni ipd...

Kaj bo z mano, se toliko ne brigaj!

BuLsHiT

blblblblblbl nesce ka podpira najbole destruktivno stranko v slo de guco o razdruzevanji. blblblblblblblbl

Vipko
Truplo

Ma začala se je zbejrate cejla komunjarska falanga fčasek, kak san se oglaso.

Pa se ne vesejlete... I`m out!!!

zima.bela

5450: đabe se trudiš - z linkom!
Majerjeva domobranska četica ima spomin, kak stanovalci predjamskega gradu. Npr.: točno se spomnijo, kak sta Pahor pa Lukšič nedužne domobrance likvidejrala, nika pa ne vejo, "ka smo včeraj geli".
Čakaj, ka se Truplo gor segreje!

BuLsHiT

truplo zaj pa mi fajn razlozi zakoj mi komunjare talas. ka me resan zanima, pa nemo te zalo nazaj kak tij delas

marianne1789

ker je butec. orožar in podobni bivši velki komunisti, demokrati 91' zaj vseposedi vidijo komuniste... seveda so to samo tisti, keri se z njimi ne strinjajo.. a oni sami do 90' prekleto veeelki komunisti.

kompleks manjvrednosti.

Vipko
Truplo

Bulshit, sem že napisal: kdor zagovarja v taki vnemi NOB, OF, za povojne poboje navadno pove, da je bilo sicer nekaj nepotrebnih, v bistvu pa so jih spakirali še premalo, časti Tita, Kardelja, brani Kučana, Türka... je potreben komentar? Ker so imeli vodilno vlogo pri tem komunisti in le malo ostalih, kaj je potem tak človek?

In njihovi nasledniki tipa Pahorja, Jankovića, Türka vodeni s strici iz ozadaja... kaj so oni? Aja, najprej so bili člani "združene liste SOCIALNIH DEMOKRATOV, sedaj so SOCIALNI DEMOKRATI...", kaj bodo naslednjič? In oni so toliko demokrati, koliko sem jaz duhovnik oz. pop!!!

Zahodne demokracije razna socialistična in predvsem poizkuse vpeljave komunizma nikakor ne priznavajo kot demokratična. Pa čeprav so nekatere države celi imele v imenu besedo "demokratična", kot npr. Nemška DEMOKRATIČNA republika. Verjetno ni edina. Zahodne demokracije glede demokracije stoposto delajo napake, velikorat velike, vendar poznajo že sto, dvesto... let marsikaj, kar v teh socialistični deželah ni bilo: osebna svoboda, svoboda gibanja, svoboda tiska (kakršna koli, vsaj večja od npr. časopisov, televizije v teh komunstičnih deželah) in še kaj.

Seveda pride z razlago npr. Dary, kateri pravi, da je bilo takrat marsikaj zastonj. Da, ampak ta zapitek zastonj je vseeno nekdo plačal, ker se matematika s tem, da na strani A jemlješ, na strani B v bilanci pa ničesar ne dodajaš, enostavno ne izzide. Jugoslavija si je pač glede na DBP nakopala strahoviti zunanji dolg in je razpadla. Bi še prej, če ne bi dobival Tito tudi veliko nepovratnega kapitala, ker je pač nagajal Sovjetski zvezi in so nam zahodnjaki marsikaj pogledali skozi prste. Vsega ne, kot leta 1974 ob naftni krizi, ko je šesto ameriško ladjevje plulo proti Jadranu, saj je Tito dovolil Rusom, da so koristili neka letališča kot vmesna baza za polete proti Egiptu. Je pač dragi Jožek moral popustiti... se je zbal ali videl, da je bolje biti pragmatičen in nekomu pač zapreti vrata, mi ni jasno, niti tule ni pomembno.

In Dary je premlad, da bi vedel, da si več ali manj dobil takrat kupiti samo avte iz Kragujevca, uvožene "pejeke", ruske Lade in podobna vozila. Stala so seveda vsaj toliko, kot primerljiva po kubikaži tista z zahoda, verjetno pa so bila še dražja. Kaj vse je že takrat imel kot opremo zahodni avto, se lahko samo sprašujemo. Imeli smo več ali manj ene vrste televizorjev oz. EI Niš, naše Gorenje in ... In tule pride ravno v plačilo tale "zapitek", saj si delal za en ušivi avto vsaj dve leti, za televizor pol leta. Plače so bile kakršne so bile, redne res, red je po svoje bil, vendar je ostanek oz. veliko dodane vrednosti šlo vladajoči partiji, katera je pač financirala svoje gospodarske fijaske in vojsko. Pa tako dalje.

Bulshit, pa po svoje mi ne deli naziv za domobranca, ker z domobranci pa res ničesar nimam. Edino trdim, da se naj bivša partijska garnitura že enkrat spakira iz politike, zgodovina pa toliko na novo razišče, da bo že enkrat teh delitev na leve, desne oz. vaše in naše konec. Jaz nisem nikjer in nikoli trdil, da partizansko gibanje ni bilo na "pravi" strani.

Vipko
Truplo

Kak vijden, drüjgo ne vejte, kak talate minuse... Pač komuniste... če se nej z njimi, se proute. Sredijne nega...?

Tak ka, kaj be Angleže pravle:

I´m history!

marianne1789

pa če bedarije pišeš. drugoga kak minus ti človik nemre date, ko pa pri zbori SD v Gornji Radgoni začaš motate o titoje, pejekaj, domobrancaj, rusaj, naftni krizi 74' ipd.

Če ti što kaj argumentejrano povej, ti začaš lajati ka je komunajzar in ka so takši kak on zapravele to državo, te pa skočiš na 41' in jovo na novo.

Pri tebi in orožari je tak; če si nej z nami si komunajzar!

Rejsan, ti pa tvoj orožar, bivši veelki komunista sta rejsan history.

Vipko
Truplo

Joj, nisem še out... vedno me nekdo izzove.

Torej, te "bedarije" so lahko podkrepljene z zgodovinskimi dejstvi in seveda številkami...

Na Ruse in še kaj sem seveda zašel zaradi mlajšega forumovca Darya, kateri je še študent, torej rojen po 1985 letu... in marsikaj ne ve. Seveda naivno misli, morda pa tudi ti, da je bilo takrat vse zastonj. Po svoje oz. tako na oko da, ampak, kot sem napisal, vse je treba enkrat plačati. Tega tvoj Pahor seveda ni in ne ve, zato se je tudi zadolževal in mislil, da dolga verjetno ne bo treba plačati, a? V treh letih nas je dodatno zadolžil za 7 mlrd evrov, to pa je seveda zate laž. Pa ni težko dokazati, da je resnica!

Krivda se človeku mora dokazati... in Janši ni še nihče dokazal, da je kaj imel pri tistem orožju. Tako, da ne bluzi. Če si upaš oz. si tak đek, stopi pred njega in ga obtoži. Lahko tudi po internetu. Potem boš seveda imel iti možnost na sodišče, da tvoja dejstva podkrepiš.

Glede takih pristopov, načinov komuniciranja si ti history... oz. vajen komunjarske retorike... stokrat ponovljena laž postane resnica. Čeprav je to do fines obdelal minister za propagando v nacistični Nemčiji, pa vse, kar vam paše, seveda s pridom uporabite.

marianne1789

saj pravin.

Dok boš ti pri zbori SD v Gornji radgoni moto od 41' do trabantov do te vsi meli za bebca.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice