Ste bili udeleženi v prometni nezgodi ali nezgodi na delovnem mestu? Visoka odškodnina Planinšec je do višje odškodnine ali upravičenja do odškodnine pomagala že mnogim. Odslej je strankam v Pomurju še bližje, saj so odprli novo poslovno enoto v centru Murske Sobote.

Pomembno je, da pomoč poiščete čim prej

Pravni strokovnjak iz družbe Visoka odškodnina Planinšec svetuje, da se v primeru udeležbe v prometni nezgodi čim prej oglasite pri njih ali pa jih pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2626. Vsaki udeleženi osebi v prometni nezgodi, ki obišče osebnega zdravnika ali bolnico, pripada določen znesek denarja za telesne nevšečnosti, četudi so te minimalne. A le pod pogojem, da je bila vidna škoda na avtomobilu.

Hiter kontakt s svetovalcem je pomemben, saj so tako možnosti za pravično odškodnino večje. Pokličite 080 2626.

Posebno opozorilo za lastnike vozil

Če ste bili udeleženi v prometni nezgodi in ste lastnik vozila, ki je bilo udeleženo v nezgodi, na poravnalno ponudbo nikar ne pozabite dopisati, da velja podpisana poravnalna ponudba le za škodo na vozilu in da se bo nematerialna škoda za telesne nevšečnosti urejala v ločenem postopku. Iznajdljive zavarovalnice se namreč vse pogosteje posložujejo nove prakse, s katero v poravnalni ponudbi za materialno škodo dopišejo, da se s tem krije tudi nematerialna škoda oziroma telesne poškodbe.

Svetovanje je brezplačno

Odškodninska pisarna Visoka odškodnina Planinšec nudi brezplačna svetovanja, tudi če se morebiti po opravljenem svetovanju ne odločite postati njihova stranka. Zatorej, če ste bili udeleženi v prometni nezgodi ali na delovnem mestu, vabljeni, da jih obiščete. Svojim strankam svetujejo tudi glede izplačil invalidnin po nezgodnih policah.

Odslej tudi v Murski Soboti

Svojim strankam v Pomurju bodo odslej še bližje, saj so odprli novo poslovno enoto v Murski Soboti. Vabljeni, da jih obiščete na Kocljevi ulici 10 v Murski Soboti, zraven ZPIZ-a, nasproti gostišča Pomaranča.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice