Po Sloveniji so danes močnejše nevihte in nalivi, toča je klestila tudi že ponekod na Štajerskem. Za Podravje in Pomurje je trenutno razglašen vijoličast alarm.

Severno od Ljubljane in nad območjem Kamniško Savinjskih Alp so danes zvečer nastale krajevne nevihte, ki potujejo v smeri proti severovzhodu. Nevihte s silovitimi nalivi in točo so že dosegle Vransko in Celjsko kotlino.

Iz smeri Celja se nevihtni oblaki pomikajo naprej proti vzhodu. Za Podravje in Pomurje so meteorologi razglasili vijoličast alarm.

Vir: ARSO
Vir: ARSO

Zvečer bo še nastala kakšna nevihta, ponoči pa se bo ozračje prehodno umirilo. V četrtek bo spremenljivo oblačno. Na zahodu bodo prve plohe in nevihte možne že zjutraj, drugod povečini sredi dneva in popoldne, ponekod se bodo nadaljevale tudi v noč na petek. Jutranje temperature bodo od 15 do 20, najvišje dnevne od 25 do 30, v jugovzhodni Sloveniji do 32 °C.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
G (nepreverjen)

Še dobro ka znate kaj drugo objavite.. ka drugo ne objavlate samo od korone..

zoro05

Vej pa te ti pametnjakovič neka čednoga napiši, pa da vidimo vso pamet sveta

In reply to by G (nepreverjen)

Sobočanec z covido20 (nepreverjen)

Od gda pa korona resnična in pametna zadeva

In reply to by zoro05

Sobočanec z covido20 (nepreverjen)

Mora pisat o koroni ka dobi plačano za lažne obljavljene rezultate

In reply to by G (nepreverjen)

G (nepreverjen)

Si tij en pametnjakovic ka še znan v maski spijš. Malo si prešti kelko člankov je bilou samo gnes od korone. Mislim ka je že malo več lidan tou prekipelo. "Strasenje" lidij z touf koronof.. pa se ne upoteči v mene san dal samo svoje mnenje. Nič sovražnoga nej bilo mišljeno..

hhh (nepreverjen)

Nemčija uvedla znižan 16-odstotni DDV, kako vam ta lahko poceni uvoz rabljenega avta?

Starejše novice