Včeraj zvečer sta v Mikk-u nastopila stand up komika Tin Vodopivec in Kanadčan Daniel Ryan Spaulding, ki sta poskrbela, da se je publika od srca nasmejala.

Tin in Daniel skupaj nastopata po Evropi že nekaj let, včeraj pa sta nasmejala obiskovalce soboškega Mikk-a. Tin Vodopivec je eno najbolj aktivnih imen slovenske "stand up comedy" scene. Za njim je nešteto uspešnih nastopov - tako v domovini kot tudi v tujini - saj je med drugim nastopal že v Los Angelesu, Seattlu, Londonu, Parizu, Varšavi, Dunaju, Budimpešti in po celotni bivši Jugoslaviji. V Ljubljani je odprl stand up večer pred legendo Eddijem Izzardom, drugod drugi odpirajo večere zanj - tako dober je. Zabaval nas je svojim rahlo kaotičnim stilom, nas znova presenetil in spravil v smeh.

Daniel Ryan Spaulding je kanadski stand up komik, igralec in režiser, ki zadnjih nekaj let neutrudno nastopa po vsem svetu - od rodne Kanade vse do Skandinavije, Anglije, Avstralije, Singapurja in Indije. V svojih nastopih se rad dotakne politike, znanih osebnosti in smisla življenja ter zapletenosti človeških odnosov. Daniel je že stari znanec slovenskih odrov, saj redno gostuje pri nas, med drugim smo se mu lahko smejali na lanskoletnem festivalu Panč.

Katja Gerenčer

Tagi

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice