Poglejte, kako se je zdaj, žal, že pokojni Jago iz nebogljenega kužka spremenil v zvestega službenega psa policije.

Kako tesno prijateljstvo se lahko razvije med policistom in njegovim psom, je dokazal lanski zapis vodje enote murskosoboške vodnikov službenih psov Petra Rančigaja, ki se je takrat poslovil od svojega štirinožnega partnerja, 16-letnega Jaga

Jago se je v zgodovino zapisal tudi kot najstarejši zavedeni službeni pes policije. Zdaj so neverjetno predanemu psu v čast in spomin pripravili še posnetek, ki prikazuje, kako se je Jago iz nebogljenega kužka spremenil v zvestega službenega psa policije.

Celotno pripoved policista o štirinožnem partnerju preberite v spodnjem članku.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
upokojeni (nepreverjen)

Človek, ki ima rad živali, je človek z velikim srcem !

AA430 (nepreverjen)

Peter "vsa" cast!!!! Ker te poznam kot cloveka,lahko z odkritim srcem priznam,da si kuza boljsega lastnika kot si ti,niti ne bi mogel najti in zeleti! Bravo

inokss (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Samopromocija policije.
Naj se rajsi na podrocju kriminala izkazejo.

Mentor1 (nepreverjen)

Inokss tij idi rajše malo plej dale vugijbat. Ka takšeh kak si tij ne nucamo tu gor. Tijmpa kriminal, svašta.

In reply to by inokss (nepreverjen)

MPEANSU (nepreverjen)

Inokss, kak ti je Mentor1 napijso, sploj ne razmiš pointa tega članka in se prosim ne mejšaj v debate o kerih nemaš pojma. Možno celo ka te Jago mel v svoji dolgoletni karijeri ge v delu.

Potonika1 (nepreverjen)

Hotela sem napisati, da so belgijski ovcarji zakon, vendar me je prestregla misel da je vsak kuza za svojega lasnika/vodnika zakon nekaj edinstvenega in neponovljivega, tako je tudi prav.
Jago pocivaj v miru.

Judoka (nepreverjen)

Lep video v spomin..... Cisto razumem ljudi, ki vcasih v hecu pravijo, da imajo rajsi psa kot cloveka..... Pes je lahko nekaj najlepsega kar se zgodi cloveku...

Bindi (nepreverjen)

Če majo policaji tak radi svoje pse, te naj jih majo do konca, nej pa, ka jih na stara lejta davlejo drugan, gda psi odslužijo svoje. Pes se naveze na človeka, nej je pošteno, ka se jih znebijo kak smeti.

ZavolodvA (nepreverjen)

Pero je mel Jagoja do konca pri sebi doma....tudi po penziji psa je bil znjin doma na stara lejta, do zadnjoga dneva... Respect!

In reply to by Bindi (nepreverjen)

Starejše novice