Sinočnja nevihta je poskrbela tudi za nekaj nevšečnosti. Največ težav je povzročil močan veter, ki je podiral drevesa in odkrival strehe.

Sinočnja nevihta, ki jo je spremljal tudi močnejši veter, je sicer bila dosti manj uničujoča, kot neurje pred nekaj tedni, a je kljub temu povzročila kar nekaj nevšečnosti v Prekmurju.

Gasilci so morali posredovati kar nekajkrat, največ dela pa so imeli z odstranjevanjem podrtih dreves, črpanjem vode in pokrivanjem strehe.

ROGAŠOVCI
Ob 22.20 so na območju naselja Serdica, občina Rogašovci, gasilci PGD Serdica odstranili tri podrta drevesa, podprli nagnjen telekomunikacijski drog ter očistili cestišča v naselju.

KUZMA
Ob 21.12 so v Gornjih Slavečih, občina Kuzma, gasilci PGD Gornji Slaveči odstranili drevo, ki je padlo na cestišče.

PUCONCI
Ob 22.00 so na območju naselja Brezovci, občina Puconci, gasilci PGD Brezovci odstranili podrto drevo ter naplavine s cestišča.

DOBROVNIK
Ob 22.23 so v naselju Dobrovnik gasilci PGD Dobrovnik na ostrešje stanovanjske hiše ponovno namestili dva kvadratna metra plastične folije, ki jo je odtrgal veter.

V Puconcih in Lendavi je zaradi posledic nevihte brez električne energije ostalo več gospodinjstev. Ravno tako je nevihta prekinila koncert v Bodoncih.

Fotografija je simbolična.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice