Klub prekmurskih študentov tudi letos za vas pripravlja pravo kulturno razvajanje. V soboto 3. novembra vas vabijo v Kavarno Dvorca Rakičan, kjer se bo odvijala KUL-tura!, projekt, ki skuša mladim približati različne plati kulture, razširiti obzorja in jih obenem tudi zabavati.

Tudi letos bo na KUL-turi! zelo pestro. S tokratnim KUL-turnim programom namreč v Klubu prekmurskih študentov želijo poskrbeti, da sivina hladnih jesenskih dni za trenutek izgine, za kar bodo poskrbeli s celovečerno dozo sprostitve.

Obiskovalci tako lahko ob 17. uri najprej prisluhnete zanimivemu in malce drugačnemu potopisu, oziroma štopopisu. Izvedeli boste vse o avanturah in doživetjih ob štopanju ter o tem, kako se pripraviti na tovrsten način potovanja. Za to, da grla po predavanju ne bodo ostala suha, bo poskrbela pivovarna Lobik Brewery. Skupaj z njimi boste spoznali vse o kulturi pitja tega osvežilnega hmeljnega napitka, ki na sproščen večer ne sme manjkati.

Večer bo potekal v zabavnih notah vse do konca. Ob 19.30 bodo namreč na stand-up večeru strokovnjaki za humor poskrbeli za dobro dozo smeha. Z vami bodo Jernej Celec, Aleš Novak in Matic Kokošar. Za veliki zaključek večera pa organizatorji napovedujejo nastop enega najpopularnejših in pronicljivih slovenskih kantavtorjev, Adija Smolarja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice