V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v včeraj, 28. novembra, opravili 3644 testiranj na koronavirus in potrdili 1106 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 30,35 odstotka.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 75.305.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1591 okužb ob 6938 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je znašal 22,82 odstotka.

Največ okužb znova v Murski Soboti

V pomurski statistični regiji so včeraj zabeležili 110 novih okužb.

Največ okužb so včeraj zabeležili v občini Murska Sobota, in sicer 40. V občini Lendava je trinajst novih okužb, v Moravskih Toplicah pa devet.

Osem novih okužb so potrdili v občini Križevci, v občini Beltinci je bilo sedem novih okužb. 

Po pet novih okužb je v občinah Ljutomer in Črenšovci, v občinah Rogašovci in Apače so potrdili tri nove okužbe.

Dve novi okužbi so zabeležili v občinah Puconci, Turnišče, Tišina, Sveti Jurij ob Ščavnici, Dobrovnik in Razkrižje.

Eno novo okužbo so odkrili v občinah Radenci, Grad, Kuzma, Cankova in Veržej.

Novih okužb niso zaznali v sedmih pomurskih občinah, in sicer so brez novih primerov občine Gornja Radgona, Odranci, Gornji Petrovci, Šalovci, Kobilje, Hodoš in Velika Polana.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnooo (nepreverjen)

SOBOTAINFO "NOVINARJI" SRECA JE NA VASI STRANI:"pomurje najbolj kužno". PALIK MATE NEKAJ ZA PISATI:)

SLOVENIJA JE GLEDE UMRLIVOSTI V EU NA ŠPICI. VEC MRTVIH NA MIO/PREB JE PRI NAS KOT NA SVEDSKEM GE NEGA NEKIH PRISILNIH UKREPOV OZ. SO PRIPOROCENI UKREPI.

PRED 2 TEDNOMA SAN SE SPANCIRO V MB IN VSI MASKE. VCERAJ SPET V MB IN VEC POL JIH NIMA MASK PREKO NAUSA:)

FOLK MALO SI SAMO POGLEDNITE MEDIJE V AUT IN NEMCIJI IN PRIMERJAJTE Z NASIMI. NACIONALNA TELEVIZIJA NA RTV VSAJ 4 URE DNEVNO TULI O KORONI.
MEDIJSKI PORTALI SAMO O KORONI.

SOBOTAINFO Z NACELOM VECNOGA BEDAKA NA MOPEDI. KAK SE SAMI SEBI NE GNUSITE??
KAKOR KOLI, VSE SE VRACA, TAU SI ZAPAUMNITE!

joviiic (nepreverjen)

To nete poročali banda ciganska podkuplena!
https://www.facebook.com/GreganMichael/posts/10223587311580701?__cft__[… SVOBODA!!!

sandree (nepreverjen)
bob2 (nepreverjen)

novinari podkupljeni skupaj z vlado širite laži cela evropa stoji zaradi vas, upam do bodo nekateri odgovarjali v prihodnje ko bo resnica prišla na dan. zaščititi starejše in to je to. kaj zdaj pomagajo toti lock downi nič, corona je samo orožje ki ga vlada uporablja za kontrolo ljudi. + tega tote maske je raziskava narejena z strani specialistov in zdravnikov da maske so neuporabne v javnosti. kaj ti pomaga maska če pa imamo izpostavljene oči.

Karl Marx (nepreverjen)

okler bo Janša na oblasti te eoidemije ne bo konec, prav tako ne lockdowna. Slovenci počasi umirano, v nas se gasi želja oo svobodi, hodimo kot mumije, delo, trgovina, spat. Upor je ugasnil, vdali smo se v usodo. Z nami delajo kar želijo, upogljivi smo. Elita si je znižala davek na Porsche, nas pa zaprla v stanovanja od koder lahko gremo le še v fabriko na šiht. Vodja nam dovoli tudi v štacuno po kruh in mleko. Tu se naše svobošine končajo. Nagobčnik, šiht, postelja za rajo, Porsche za elito. Svet po meri Janeza Janše. Danes nam je Neron poklonil adventno pesem, medtem ko njegov Rim gori. Mislim, da prav zaprav nismo le v lockdownu, mi smo v knockdownu. A se bomo končno zbudili in šli na ulice ali bomo pustili, da nas vodja skuha kot žabe?

tukaj

No dajmo gledat po podatkih. Samo enega najvecjih pogrebcev na ravenskem v prekmurju Banfi pogrebnistvo. Samo poglejte koliko stari umirajo. Tistih par mlajsih na prste ene roke pa raka, ali samomor. Banfi javno na svoji strani pogrebnistvo banfi, objavlja osmrtnice. Upam, da jim ne bodo prepovedali

Janševičevič (nepreverjen)

Berem, da smejo v čakalnice pri zdravniku le zdravi ljudje, ki ne kašljajo, ne kihajo in ne smrkajo. V primeru neupoštevanja te zapovedi, bodo poklicali policijo. Torej je zdaj treba na policijo, če si bolan? Ali kam se gre v takih primerih? Sprašujem za sebe, ker sem "gor zrastla" v cajtu, ko si šel k zdravniku, kadar si bil bolan in zdravnik te je sprejel osebno, ni te zdravil "na daljavo". Na policijo si pa šel, kadar te je le-ta pozvala, da moraš tja ali pa, ko si hotel prijaviti kakšno kaznivo dejanje. Zato se v tem novem "teatru" ne znajdem.
Torej - če prav razumem - če bom kašljala, kihala in smrkala, bo najbolje, če grem direktno na policijsko postajo, da policistom ne bo treba hoditi po mene v zdravniško čakalnico!? Jim bom pot prihranila. Upam, da bom imela zaradi tega kako ugodnost pri obravnavi.

Starejše novice