V zadnjem dnevu zabeležili kar 13 novih primerov okužb s koronavirusom, tudi v Pomurju.

Nove primere okužb včeraj zabeležili v devetih slovenskih občinah, tudi v eni pomurski.

Nova okužba v Pomurju

V Sloveniji so v ponedeljek opravili 984 testiranj na novi koronavirus. S testiranji so včeraj potrdili 13 novih okužb. To je največje povečanje od 24. aprila, ko so zabeležili 15 okužb. 

Nov primer okužbe so potrdili tudi v občini Ljutomer. V občini, ki ima 11265 prebivalcev, je bilo do zdaj potrjenih 136 pozitivnih primerov, zadnji včeraj, je razvidno iz sledilnika covid-19.

Poleg Ljutomera so po eno novo novo okužbo zaznali še v občinah Ljubljana, Kamnik, Postojna, Sežana, Loška dolina, Prebold in Straža. Dva primera so zabeležili v Pivki in tri pri tujih državljanih.

Včeraj se je sicer v slovenskih bolnišnicah zdravilo pet okuženih s koronavirusom, eden od njih je bil na intenzivni negi. Iz bolnišnice so odpustili enega pacienta, ki je prebolel okužbo s koronavirusom. Skupno število odpuščenih iz bolnišnic tako znaša 297.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
borja (nepreverjen)

Mene zanima samo to, zakaj ste ob poročanju o novi okužbi s koronavirusom 'morali' objaviti sliko ljudi, ki čakajo pred pošto in banko? Ste jih prosili za dovoljenje?

goostt (nepreverjen)

Takih se hoče država znebiti, da ne bo potrebno delati na demografskem skladu, žal ali na veselje je država totalno odpovedala, nas pa še vedno ni na volitvah !!

In reply to by borja (nepreverjen)

Starejše novice