V času izolacije, ko večino časa preživimo na postelji, kavču ali na stolu, je še kako pomembno, da si vzamemo čas za telovadbo. Za to pa nam ni treba v park ali telovadnico. Razmigamo se lahko v dnevni sobi. Vabljeni, da potelovadite z nami!

Z jutranjo telovadbo bomo pričeli jutri, ob 9.00, na Facebook profilu Mariborinfo Sobotainfo in Ptujifo, kjer boste lahko sledili videu v živo in se razmigali skupaj z osebnim trenerjem Aljošo Donšo in njegovo partnerko Teo Pertoci, ki trenutno opravlja tečaj za osebnega trenerja.

Bodimo aktivni tudi, ko smo doma

Aljoša in Tea bosta pokazala vaje, ki jih lahko delamo doma in brez dragih pripomočkov. Redna telesna dejavnost je namreč pomembna za krepitev imunskega sistema in obvladovanja stresa ter tesnobe. Predvsem je to pomembno v teh časih, ko preživimo večino časa zaprti med štirimi stenami. 

Telesna dejavnost pomembno zmanjšuje tveganje za virusno okužbo in je način za izboljšanje počutja. Zato vabljeni, da se nam pridružite pri vadbi ter tako poskrbite za ohranjanje zdravja in pozitivne energije.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice