Z današnjim dnem v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor ponovno vzpostavljajo covid oddelek.

Iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor sporočajo, da pričakujejo tekom dneva prvega pacienta, premeščenega iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

»Tako kot v prvem valu, bomo tovrstne paciente namestili v prostorih Klinike za ginekologijo, kjer je urejen covid oddelek. Posledično bomo po potrebi ponovno reorganizirali način dela in prestrukturirali določene oddelke in prostore,« še pojasnjujejo. 

Sicer v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor varnostnih ukrepov po preklicu epidemije niso popuščali in ostajajo ves čas aktualni.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
keketz (nepreverjen)

Ja, bravo! Sprejeli so okuženo osebo. Pa se vi norčujete iz naroda? Pa trije zdravniki, pet medicinskih sester, tri čistilke, varnostnika... nimam toliko grdih kletvic kak bi jih rad povedal ob koronanorosti!

100-100 (nepreverjen)

Ja pa ka bi po tvoji svetski pameti naj napravili, ga vöni zakopali. Pa kak lejko svet ma telko takših oslov. Pa znankar človeki trbe pomagati, znaš ka lejko si pa tak zgučimo. Dobiš postelo na UKC pa boš ti tan namesto trej čistilk-seveda volontersko , mogoče boš te malo pametneje piso.

In reply to by keketz (nepreverjen)

Sumski jezek (nepreverjen)

Jeee dogaja vam v nulo haha ... Vse kaj smo se naucili o tem virusu je da ga je prineslo zdravstvebo osebje razdwlilo v domove szarwjsih najebali smo pa vsi. No vam medijem dogaja da potencirate glupost so nezavesti. Dajte napisite se kje poberejo 1000 in nekaj kandidatov dnevno ki jih testirajo .... Bla bla

Starejše novice