Vir: Ludvik Kramberger
V Gornji Radgoni so pričeli z gradnjo stanovanjskega bloka, ki bo imel kar 30 stanovanj, namenjenih prosti prodaji.

Pred kratkim je bila na Mariborski ulici v Gornji Radgoni končana gradnja stanovanjskega bloka z 21 stanovanji, zdaj pa so pričeli že z gradnjo še enega, nekoliko večjega stanovanjskega bloka.

Najprej dokončala dva nedograjena bloka, sedaj bosta poskrbela za še enega

Na Tratah, v Gornji Radgoni, sta več let samevala dva stanovanjska bloka, ki nista bila dokončana zaradi stečaja GP Stavbar Maribor. Za njuno dograditev sta poskrbela gradbenika Marjan Bračko iz Gradnje Lenart d.o.o. in Srečko Knuplež iz Gradbeništva Knuplež d.o.o., ki sta sedaj tudi združila moči in pristopila k gradnji tretjega bloka. Po navedbah Knupleža sta pri gradnji bloka s kapitalom zastopana vsak do ene polovice. 
 

Povpraševanje je veliko, nekaj stanovanj že prodanih

Gradnja se je pričela v letošnjem avgustu in bo predvidoma dokončana do septembra 2020. Na voljo bo 30 stanovanj, za katere pa obstaja že veliko zanimanja, saj jih je po navedbah Knupleža nekaj že tudi prodanih. V neposredni bližini bloka so namreč vrtec, mestni park, športna igrišča, trgovine, gostinski lokali, reka Mura in vse, kar potrebuje sodobna družina, je še pojasnil Knuplež

Omenjena gradbenika sta se pa lotila tudi gradnje stanovanjskega bloka v Radencih. 
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Oliva (nepreverjen)

pridite na občino

Starejše novice