Minulo soboto so pevci in pevke Mešanega pevskega zbora Štefana Kovača pod vodstvom Tomija Bušinoskega zapeli v nakupovalnih centrih BTC in Maximus v Murski Soboti.

Pevci in pevke Mešanega pevskega zbora Štefana Kovača pod vodstvom Tomija Bušinoskega že tradicionalno v božičnem času zapojejo v nakupovalnih centrih BTC in Maximus.

V soboto, 21. decembra, so božično skrivnost pričarali zaposlenim in mimoidočim obiskovalcem. V naglici in hitenju je marsikomu zastal korak ob poslušanju domačih in tujih božičnih napevov. Božič in novo leto je čas, ko se srce umiri, ko se veselimo novega življenja, skupne sreče, novega upanja in ljubezni.
 

V Mešanem pevskem zboru Štefana Kovača želijo drug drugemu vse lepe želje za prihodnost in sporočajo, da naj si vzamemo čas za najbližje, prijatelje in znance.Tudi pevci in pevke Mešanega pevskega zbora so z lepo pesmijo delili srečo in zadovoljstvo v pričakovanju najlepših praznikov, ki se nezadržno bližajo. Naj bodo lepi, mirni in ubrani, kot je lepa božična melodija.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

ČESTITKE Maximusu za organizacijo in božično predstavitev tako eminentnega zbora ob najlepši priložnosti, to je BOŽIČ.

Starejše novice