Foto: Bralec Davor
V noči na soboto je del Prekmurja zajelo neurje. Močno deževje je poplavilo več kleti, poplavljene in poškodovane so tudi nekatere ceste.

Občino Moravske Toplice je včeraj zajelo močno deževje. Poplavljene so ceste, nekatere tudi poškodovane. Gasilci PGD Prosenjakovci so izčrpali meteorno vodo iz osmih kleti. Poplavljene so tudi ceste v Motvarjevcih, kjer posredujejo gasilci PGD Motvarjevci.

Ob 14.17 so v Dolgi ulici v Moravskih Toplicah gasilci PGD Moravske Toplice iz apartmaja prečrpali okoli 25000 litrov vode.

Foto: Bralec Davor / Tako je pod vodo cesta v Tešanovcih.
Foto: Bralec Davor / Tešanovci pod vodo

Neurje je zajelo tudi občino Rogašovci. Gasilci PGD Serdica črpali vodo iz kletnih prostorov in čistili umazanijo za neurjem. Meteorna voda je zalila kletne prostore žage. Gasilci PGD Sotina so vodo izčrpali iz kleti.

Ponoči je občino Šalovci zajelo močno deževje. Posredovali so gasilci PGD Šalovci, ki so črpali vodo iz kleti, odmašili zamašene kanalizacijske jaške in zavarovali cestišče na katero je deževje naneslo gramoz.

Zaradi poplavljene ceste je do nadaljnjega zaprt mejni prehod v Sotini, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ffran

Slabo vzdrževana in neurejena lokalna infrastruktura, ki jo urejamo samo 30 let in še ni videti konca !!

Starejše novice