Mavrična zastava in tančica sta v noči iz sobote na nedeljo pred referendumom krasila kip Štefana Kovača v Murski Soboti.

V času predvolilnega molka pred nedeljskim referendumom se je nekdo pošalil in okrasil kip Štefana Kovača pred gledališko dvorano Park v Murski Soboti. Z mavrično zastavo v roki in v svatbeno tančico odet kip je v noči iz sobote na nedeljo okrašen zaradi nedeljskega referendumskega vprašanja glede družinskega zakonika. Volilci in volilke so se odločili proti družinskemu zakoniku, kip Štefana Kovača pa je zopet v »stari preobleki«.

S spleta

Komentarji (34)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ivan benk

Či bi ga enkrat na leto tak vö oblejkli nebi meu nika proti :D

Prozac

Skrajno neokusno.

I-OWN-YOUR-MOM

vojna in MIR.

TmicoH

Če bi se ga okrasilo s kakšo proti zadevo, nebi napisali da se je nekdo pošalil, ampak bi ga takoj za neven kakšoga homofoba označili. Tau je za mene navadna provokacija. zaradi takših fint si homosexualci samo še več nasprotnikov delajo.

lethal lexi

z ten so šli predaleč. Mislen peder ali lezbika nema veze, spoštovanje pokažte pa te ga dobili nazaj

black panter

pederčine

j76

gde pa piše oziroma po kon se trdno skelpa, ka so tou istospolno usmerjeni napravili?

sicer pa je bil ŠKM borec proti fašizmu, a hkrati bi (če bi preživel) bil najverjetneje na strani totalitaristov ali pa bi cepo kamenje na Golon otoki... skratka Živalska farma.

Lepa poteza, čim več takšnih akcij.

lethal lexi

Zagovorniki mi leko mi še več minusov siplete mene to nič ne boli bole vas boli ka vas nešče nišče sprejete takše kak ste in to ste si same krive z takšimi forame kak so zgoraj in miganjon z nago ritjo na paradi ponosa

Jim Beam

sploj nemate pojma o kon ste volili! nej čudno, če van je 24ur edini vir. butalci za butalce!

black panter

pederčine

lethal lexi

saj smo nej vsi volile. Pa saj se vide što tala minuse. No bojte odkrite pa povejte še svoji bolši polovce da igrate za isto moštvo

I-OWN-YOUR-MOM

in ka te? če ma diklino, vupaš ka de ga pistila za to ka je "bi" npr.?

škodoželje rejsan na pozna meja. nejti je dosti, ka si homofob pa ka se strinjaš s ten, ka drujgi folk odloča o ton, kak do živeli lidge, keri že xy lejt živijo skup, se razmijo, vi te jin pa gučali kakše so lejko njihove pravice, kere - neglede na to, kakše so - nikak ne vplivajo na vas.

torej, ka delate vi? vtikate se v živote drujgih, nika drujgo.

kak je pravo jim beam - valda, če van je pa vir maloumnih novic 24ur, žurnal ipd. kure. valda ka nemrete na višji nivo..

Spy

Zloraba kipa in imena Šefana Kovača za politične namene in propagande je nesprejemljivo. In če podpirate takšo nagovarjanje k sprejetji zakona ste malo neresni. Edina pot propagiranja drružinskoga zakonika bi mogla biti vsebinska razprava. In glij to recimo mene moti. Kak že povedano: glasuvo san ZA, me pa motijo recimo takše poteze in 'agresivni' pristopi gorečih zagovornikov zakona. S takšimi potezami ste zgolj škodili in ljudi odvračali od glasovanaj ZA. In če bi bila kampanija z vaše strani menje agresivna bi bil pomoje izkupiček načišen... Pač moje mnenje.

Seveda vse goraj napisano vela ob predpostavki ka so kip ''okrasili'' aktivisti, ki so podpirali sprejetje družinskoga zakonika.

dexter

Ka pa če so kip okrasili nasportniki? Glede na tou kak podmuklo je potekala njihova kampanja me sploj nebi presenetilo. Za nasprotnike so itak vsi pedri komunisti in obratno. :)

kansas

I-OWN-YOUR-MOM,što njin je pa gučo ka kšne so lejko njihove pravice,ka brezveze neka pišeš,pravbice majo brez sprejetja toga zakona iste,ka bi pa bilau drugače,tau ka bi se lejko uradno oženili?
Drugačni bodo sprejeti mogoče v naši družbi normalno mogoče čez kakih 100 let,pa še te nej.
Nej je pa logično,ka se obešajonekšni okraski na kipe.No za vas je tau verjetno ok,kak se drugo ka nema glavej pa nej riti.

vitaminC

@kansas

bi si mislo, ka je tebi lejko najti glavo pa rep, glede na tau, ka to dvoje najdes v svojon posti?!

george

In ka ma Štefan s pedrami in lejzbikami ?!

kansas

uh kak si pa ti pameten vitaminC

kansas

Sprejemali bi nekšne zakone,zgodovino pa nevejte cejnite pa niti svojo kulturo.Mislin ka do čez par lejt verjetno pa nekšne nauve zahteve glede zakona o ženitvi in parjenju z živalmi,katastrofa kama tej svejt ide.Sicer je pa bilau tak napovejdan konec sveta,da se več nede znalo ka je što.Praven,ka se do mogle menjate generacije ka de tau normalno v okolje...Samo vi zagovarjate svoje stališče zatau ka nejste sposobni vi bite strpni te pa čakate od nas ka mo,prosin vas lipau.Mislin ka se več nemo spuščal v to debato,ker itak nazadnje ima vsak posameznik pravico do svojega mnenja.Tak ka ja praf mate,se van mo dale praf,tak ka se nej razburjate.Edino tau vas boli ka ste popušili pri sprejetju van tak pomembnoga zakona...

vitaminC

opet si super loco glavo pa rit. Rejsan mas dar za pisanje...restekpa!

kansas

Ka tebi očitno iden na k...
ti se samo obremenjuj z ten enin stavkon ka san ga napiso,itak si z glavauf v rite...

I-OWN-YOUR-MOM

"I-OWN-YOUR-MOM,što njin je pa gučo ka kšne so lejko njihove pravice,ka brezveze neka pišeš,pravbice majo brez sprejetja toga zakona iste,ka bi pa bilau drugače,tau ka bi se lejko uradno oženili?"

Točno s ten PROTI onemogočaš, ka bi meli pari oz. deca, keri ŽE ŽIVIJO kak družina, iste pravice kak vsi ostali.

http://bibaleze.si/multimedia/novice/preverjeno-o-cem-dejansko-govori-d… - pogledni si prispevek.

Če pa zmoreš kaj več, pa si prešti še to: http://delo.si/zgodbe/sobotnapriloga/referendum-in-druzinski-zakonik-ko…

To, koga ti sprejemaš in koga nej, je tvoj problem. Če maš probleme, se moreš s ten, ka te moti ka drujgi delajo in kak živijo, si moreš poiskati strokovno pomoč.

Človek je suvereno bitje in nihče nesmi odločati o ton, kak de živo oz. ga na kakršen koli način omejevati, kar se je točno s ten PROTI delalo.

Bil je to boj sovražno naperjenih, homofobičnih in religiozno sprepranih v njihovon imagniranon svejti, torej same slabe lastnosti, kere z realnin životon in srečo lidi nemajo nika skupnoga, kvečjemi se ide za zaverjanje napredka in uveljavljanje moči Cerkve.

Dokazali ste, na keri stopnji ste še, tisti keri ste glasovali PROTI.

Respect! ;)

I-OWN-YOUR-MOM

Če maš probleme, in či moreš ukvarjati s ten, ka drujgi delajo in kak živijo, si moreš poiskati strokovno pomoč. * - tak san mislo.

dexter

Glede na tou ka je bijla samo 30% volilna udeležba in ka je od teh 30% volilo prouti cca 58% tou pomejni ka je dejansko bilou prouti tomi zakoniki cca 16% volilnih opravičencov.

Eden od argumentov prouti večine gorečih nasprotnikov zakonika tüdi na ton forumi je biu ka manjšina (v ton primeri homoseksualci) nemre komandejrati večini.... in pokazalo se je točno tou. Manjšina (v ton primeri cca 17% nasprotnikov) je skomandejrala večino !!!

Tak ka se ges še vedno tolažin ka je v Sloveniji samo 17% hudobnih, primitivnih in nazadnjaških ljudi...

I-OWN-YOUR-MOM

Ge san 100%, ka kda de naslednič referendum o ton, de rezultat vsaj 70-30 ZA, ker jih je večina, kera bi glasovala ZA, nej niti šla volit, ker so si pač mislili "saj so lidge zadosti čedni, ka do razumno odločili".

lethal lexi

saj tudi vsi ka so prote niso šli volit

kansas

Ge san napiso samo dejstvo,pomoči ne nucan.Pišen samo kak ge pač tau razmišlan,nikoli se pa nika več pa nika menje ne obremenjujen z ten kak ti I-OWN-YOUR-MOM pa vsi ostale.Tudi vi ste nepravične,ka ne sprejemate razmišljanje drugih,nej mi tu zdaj neka pametovate.
Tudi zdaj ste bili 100% pa je referendum nej uspel,pa neka na pamet pišeš...
Oprosti mojoj nauri pameti...eni smo pač kak pravite še v kameni daube..ok samo se pa z ten ne obremenjujen.
Seveda ka tudi tej ka so praute,nejso šli si volit...definitivno bi referendum še enkrat spadno...zato ka razmišlamo kak v kameni dobi...hehehe

I-OWN-YOUR-MOM

"Tudi vi ste nepravične,ka ne sprejemate razmišljanje drugih,nej mi tu zdaj neka pametovate."

Nepravično je, če ge ne sprejemam toga, ka si odločo o lidaj na način, ka si jih omejeval? To je s tvoje strani betežno in obsojanja vrejdno, nej pa ka bi se sprejemalo. Pff.

In na to, ka tak razmišljaš, si fejst ponosen. Saj, v vašon svejti je pač nej normalno, či lidi ne bi gnjavo in se vtiko v njihove životi. Pač si primitiven. Ti pač nej dano. :/

kansas

betežno je tau,ka misliš ka san jih ge omejeval,ka san pa te ge,ka bi jih lejko omejeval?!Pff.
Se ne vtikan v njihov život,razmišljan pa lejko po svoje,san pač primitivec in verjetno tudi idiot.
Seveda si dobro napisal prvi stavek(TUDI VI STE)se pravi da se z tem anačiš z našo nepravičnostjo,tako da ne pametuj...hehehe...Ja seveda sem ponosen na svoje razmišljanje...

enx

na grmado z pedrame pa 500l benzina v njih vlejate

Kiri
I-OWN-YOUR-MOM

Volilni upravičenec si, in s ten ka si lejko glasoval proti, si omejeval lidi. Či ti je nej jasno, zakoj, prešti še enkrat skos vse moje komentare pa linke, kere san ti dal. Ali tebe resnica niti ne zanima, zato neboš štel toga.

Ovi so geji ... tisti, keri so pa glasovali proti, pa so obični pedri. (drujgi pomen besede "peder"). Mogoče razmiš, mogoče nej.

kansas

še vedno ti ni jasno,da lahko oziroma imamo pravico odločat po svoji presoji.
Kdo je pa peder ali pederčina,pa zna vsak za sebe.
Po tem ko z takimi besedami žališ nekoga,si isti kot mi...spet pametuješ!!!

kansas

Kiri...kdo je rekel,da imamo mržnjo do njih,saj pa živijo z nami v družbi isto kot mi...vedno najdete nekaj kar se ne ujema z našo temo...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice