Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja.

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za kuharje, športne in otroške animatorje, srednje medicinske sestre, bolničarje in negovalce, delavce v gradbeništvu ter pripravništva v Evropskem parlamentu. 

Kuhar, kuharski pomočnik - Avstrija

Z ustrezno izobrazbo in osnovnim znanjem nemškega jezika, lahko v hotelu Das Eisenberg zasedete mesto kuharja ali kuharja pomočnika. Pričakujejo izpit B kategorije in delovne izkušnje. Pogodba se sklene za nedoločeni čas, s plačilom 1.450 evrova bruto na mesec.

Športni in otroški animator - Španija

Podjetje Cosmo nudi nove zaposlitvene priložnosti za športne in otroške animatorje, ki radi delajo z ljudmi vseh generacij. Če vam torej znanje nemškega jezika ne dela težav in če ste stari najmanj osemnajst let, lahko z njimi sklenete pogodbo za določeni čas. Mesečno plačilo znaša 1.050 evrov, kjer vam delodajalec krije stroške namestitve, prehrane in predhodnega usposabljanja. 

Srednja medicinska sestra, bolničar in negovalec - Nemčija

Znanje nemškega jezika na nivoju A2 pa predstavlja tudi pogoj pri podjetju Confianza. Podjetje namreč nudi zaposlitev srednjim medicinskim sestram, bolničarjem in negovalcem v okolici Münchna. Plača za bolničarje in negovalce znaša najmanj 1.530 evrov neto mesečno plus dodatki za nočno delo in delo ob nedeljah in praznikih. Mesečni dohodek za medicinske sestre pa znaša najmanj 2.100 evrov neto.

Delavec v gradbeništvu - Madžarska

Madžarsko podjetje Slipform pa išče okrepitve na področju gradbeništva. Zaposlitev nudijo delavcem za višinska gradbena dela in montažo gradbenih odrov. Obenem pa potrebujejo tudi betonerje za mešanje, vlivanje in ravnanje betona. Pogodba o zaposlitvi je za polni delovni čas z možnostjo zaposlitve za določeni ali nedoločeni čas. Delo poteka v izmenah, ki trajajo približno 10 do 12 ur. 

Pripravništvo v Evropskem parlamentu

Če ste starejši od 18 let in ste zaključili univerzitetno izobraževanje obenem pa obvladate vsaj dva uradna jezika Evropske unije, se lahko prijavite na opravljanje pripravništva v Evropskem parlamentu. Program traja pet mesecev in je plačan. Kandidati lahko oddajo prijavo najkasneje do 30. junija 2019.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice