V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 22. februarja, opravili 4369 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 899 novih okužb, gre za 20,6 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 35.320 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 185.913. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.593, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Pomurju 36 novih okužb v šestnajstih občinah

Največ okužb, in sicer sedemnajst, so včeraj zabeležili v soboški občini. V občini Puconci imajo deset novih okužb, v Radencih pa devet.

V občini Moravske Toplice imajo pet novih okužb, v občini Ljutomer pa štiri. Po tri nove okužbe imajo občine Gornja Radgona, Rogašovci, Tišina in Turnišče.

Dve novi okužbi so zabeležili v občinah Beltinci, Gornji Petrovci in Razkrižje, po eno novo okužbo pa imajo občine Apače, Črenšovci, Odranci in Kobilje.

Brez novih okužb so občine Lendava, Grad, Sveti Jurij ob Ščavnici, Veržej, Velika Polana, Cankova, Šalovci, Dobrovnik, Križevci, Kuzma in Hodoš.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kopriva60918021 (nepreverjen)

Bi šel kdo z mano na Roglo skijat?

ps. Moje ime zagotovo ni Alenka ;)

lp, Kopriva

Starejše novice