V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v včeraj, 19. novembra, opravili 5673 testiranj na koronavirus in potrdili 1546 novih primerov okužbe. Delež pozitivnih testov je bil tako nekoliko nižji kot dan pred tem in je znašal 27,25 odstotka.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 62.520.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove primere.

V Pomurju 133 novih okužb

Pomurski statistični regiji so včeraj potrdili 133 novih okužb.

Največ novih okužb v Pomurju so včeraj zabeležili v občini Lendava, in sicer 24, v Murski Soboti so zabeležili eno okužbo manj. 

V občini Beltinci beležijo šestnajst novih primerov, v Ljutomeru in Puconcih pa osem. 

V Gornji Radgoni je bilo sedem novih primerov, v občina Križevci in Velika Polana pa šest novih primerov.

Po pet novih okužb beležijo v občinah Cankova, Moravske Toplice, Tišina in Turnišče. V Črenšovcih imajo štiri nove okužbe, v Rogašovcih tri, na Kuzmi pa dve.

Po eno novo okužbo so zabeležili v občinah Dobrovnik, Kobilje, Odranci, Radenci, Razkrižje in Sveti Jurij ob Ščavnici.

Brez novih okužb tokrat v šestih pomurskih občinah. To so občine Apače, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Šalovci in Veržej. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Najvekši krivec za širjenje okužb so lidge šteri ne skrbijo za lastno ćistoučo. Ne müjvlejo si rok, ne nücajo dezinfekcijskoga sredstva. Da prideš v bauto bi mogo varnostnik razkužiti voziček pa fsakomi razkužiti roke. Zdaj pa si roke malo što razkožuvle, maske se pa rejsan nosijo, samo kakše, zamazane, znankar še iz meseca marca letošnjoga leta. Dajte lidge , ne odavlimo si megle, pa sami sebi povejmo ka sploj ne nosimo zaščite. V domovaj za starejše majo zaposleni skupne malice, isto v špitalaj, fabrikaj, seposedi je enako. Ne delajmo se norca s sebe.

kaviar. (nepreverjen)

Lj je pod Jankovicem postala jugosrbski pasaluk. Tako porcajo v tujini. Bravo kaviar levicarji, se eno mesto izgubljeno. jutranji.hr ali dutsche welle.
Novinarka DW-a u pustoj Ljubljani, jedna stvar ju je jako iznenadila: ‘Koliko jugonostalgije...‘

100-100 (nepreverjen)

Edne stvari pa rejsan nemren razmiti, zakoj sobota info z sfojimi skrbniki portala dovolüvle komentejranje z takšnimi nizkimi komentari. Pa nejsam nizkimi, tüj z fkradnjenimi imeni. Zakoj se tou dela ?. Rejsan je tou tak težko, skrbnikon portala malo zblokejrati uporabnike, šteri drujgo ne delajo kak podjebavlejo. Pa valda trbej malo gledati na kvaliteto.

kulturnik (nepreverjen)

a je tebi bik v glavoj prdnuo dasi postao yugo nostalgik
ali pa te je strićek iz Čakovca zlorabil

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Danemark (nepreverjen)

Na Danskon je vlada želela sprejeti "proti koronski" zakon v keron bi bile razne točke zakonov kak vpelati represijo nad državljani, obvezna cepljenja, dodeljevanje posebnih pooblastil policiji, možnost prisilnega hospitaliziranja in cepljenja, vlada bi določila ciljne skupine ljudi keri bi morali biti prisilno cepljeni, če bi zavrnili bi jih lahko prisilni fizično pridržali.... zakon nebi bil začasen ampak bi veljal za vedno. Devet dni je cela Danska na ulicah protestirala proti tem ukrepom. In na konci je vlada odstopila od sprejetja takšnega zakona. Pri nas so sprejeli dosti hujše ukrepe in zarezali v naše pravice in svoboščine, pa nihče niti s prstom ni mignil. Je pa čudno, da o devetdnevnih množičnih protestih danskih državljanov ni poročal niti en Slovenski medij. Mi Slovenci pa samo dol gledamo, se damo na suho jeebati in vrvlemo vsemi ka nan povejo Kacin in kompanija po TV. V tujini, v razvitih demokratičnih državah ima ljudstvo moč, pri nas pa ima moč par pokvarjencev, ljudje pa so več ali manj prestrašene primitivne ovce.

Starejše novice