V Pomurju so včeraj potrdili 84 okužb s koronavirusom v 20 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v nedeljo, 1. novembra, opravili 2244 testiranj na koronavirus in potrdili 557 novih okužb, delež pozitivnih je bil 24,82 odstotka vseh testiranih.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 36.149.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1342 okužb, opravljenih je bilo 4807 testov. 

V Murski Soboti 13 novih primerov

V Pomurju so včeraj potrdili 84 novih okužb v 20 občinah. 18 okužb so potrdili v Beltincih, V Murski Soboti 13. Sedem okužb beležijo v občini Puconci in Ljutomer.

Šest novih okužb so potrdili v občini Lendava. Pet okužb so zabeležili v občini Gornja Radgona in Križevci. Štiri nove okužbe imajo v občini Črenšovci. V občini Odranci in Rogašovci imajo tri nove okužbe. Po dve novi okužbi so potrdili v občinah Kuzma, Tišina in Razkrižje. 

Eno okužbo s koronavirusom so včeraj potrdili v občinah Moravske Toplice, Turnišče, Gornji Petrovci, Veržej, Apače, Velika Polana in Sveti Jurij ob Ščavnici.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pro-test (nepreverjen)

Protesti v Italiji, v Španiji, na Poljskem, v Nemčiji.... samo pri nas ma celotno ljudstvo do konca oprane možgane.

https://fb.watch/1w4wq7ghEw/

Vipko
Truplo

Na Poljskem? A tam ne protestirajo zaradi čisto drugega razloga?
Španci, Italijani so prehitro pozabili v kakšnem stanju je bila država, njihovo zdravstvo spomladi. Take zadeve se lahko hitro vrnejo... za Nemce ne vem, kolikor se piše, ni protestov v Avstriji. Skoraj popolnoma so zaprti na Češkem, Slovaškem... kako je tam?
Ljudje so se vedno upirali in se bodo. Koliko pa jih na posnetku protestira? Koliko jih bo pri nas oz. protestirajo že nekaj mesecev... in koliko jih je bilo, koliko jih je sedaj? Enako po Evropi, jih je na cestah na stotisoče, milijone? Ne... procentualno peščica!
Večina ljudi nima prav nobenega razloga, da prostestira, tudi pri nas. Če so to zate oprani možgani, pač tako meni. To ti ne morem prepovedati! Bodi pač srečen, če zaradi tega pač si!

In reply to by pro-test (nepreverjen)

Starejše novice