V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 19. aprila, opravili 3537 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 718 novih okužb, gre za 20,3-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 39.436 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo. Dan prej so ob 1605 PCR testiranjih na koronavirus in potrdili 234 novih okužb, šlo je za za 14,6-odstotni delež okužb.

V Pomurju le 16 novih primerov

Največ okužb je bilo v Murski Soboti, ki je zabeležila tri nove.

V Ljutomeru in Moravskih Toplicah sta po dva nova primera. 

V občinah Lendava, Gornja Radgona, Tišina, Radenci, Apače, Puconci, Veržej, Grad in Gornji Petrovci pa samo po eno novo okužbo.

Brez novih okužb je ostalo v občinah Črenšovci, Beltinci, Križevci, Cankova, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Dobrovnik, Turnišče, Hodoš, Razkrižje, Odranci, Šalovci, Kuzma, Velika Polana in Kobilje.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ninajurška (nepreverjen)

Tu se ne gre za nobene okužbe ker je vse to nateg in prevara poglednite se v ogledalo in kaj boste videli podkupljenega pohabljenega kriminalca a vas ni sram da sodelujete v tej prevari!

realnoo (nepreverjen)

TEMA:Dvojčka izgubila starša in dedka, zdaj jima grozi še izguba hiše: »Kot bi nekako na smrt obsodili tudi naju«
ZAKAJ JE TEMA ONEMOGOCENA ZA KOMENTIRATI??!!
ZAKAJ NOVINARJI NE GRETE PRED ZUPANE, DIREKTORJE ZAVODOV IN VPRASATE NJIH ZA POMOC. OBCINE, RAZNI JAVNI ZAVODI POBEREJO MILJONE OD DAVKOPLACEVALCEV. DENAR SE PORABLJA ZA VSE MOZNE BLEDARIJE ZARADI KATERIH NASTAJAJO SAMO DODATNI STROSKI. JAVNI ZAVODI DELAJO DOBICKE KATERI SE NESMISELNO TROSIJO!

ZAKAJ S TEMI PROBLEMI NAD LJUDSTVO?

Starejše novice