Zdaj je tudi uradno. Postali smo mreža lokalnih spletnih medijev s ciljem ponuditi sveže in preverjene lokalne novice na enem mestu.

Naša družina lokalnih spletnih medijev je bogatejša za novega člana. S svežimi in preverjenimi lokalnimi novicami smo osvojili eno najstarejših mest v Sloveniji in postali prvi ptujski spletni medij. Ekipi spletnih medijev Mariborinfo in Sobotainfo po vzoru dveh uspešnih zgodb predstavljata novo dnevno informativno spletno stran Ptujinfo.com, ki je pisana na kožo prebivalcem Ptuja in bližnje okolice.

Gre za lokalni dnevno informativni spletni medij, na katerem lahko, spoštovane bralke in bralci, sledite uspešnim ptujskim zgodbam, spremljate politiko in gospodarstvo, navijate za naše športnike, pregledujete zanimive fotogalerije ter berete kulturo in kroniko.

Seveda, pa nismo pozabili na odmevnejše dogajanje po Sloveniji in svetu. Mimogrede, Ptujinfo.com lahko še lažje in hitreje spremljate na družbenih omrežjih, na primer preko Facebook strani Ptujinfo.

Enostavno do arhiva novic

​Cilj Ptujinfo.com je vsakodnevno ponujati verodostojne in ažurne informacije. Hrbtenica spletne strani so namreč sveže in zanimive novice iz Ptuja in okolice. Bralkam in bralcem so ponujene na atraktiven in pregleden način, prav tako pa boste lahko enostavno dostopali do bogatega arhiva novic - le drsite po strani navzdol. Na voljo so tudi brezplačni mali oglasi, koledar dogodkov, forum in še in še …

Pa še dobra novica za bralke in bralce, ki nas spremljate že v Mariboru ali Murski Soboti. Registrirani uporabniki Mariborinfo ali Sobotainfo boste lahko z istim uporabniškim imenom in geslom dostopali tudi do spletne strani Ptujinfo. Povsem enostavno in učinkovito.

Pohvale, kritike, ideje ...?

Predloge za članke ali ideje za izboljšavo strani nam lahko posredujete na elektronski naslov [email protected]. Veselimo se vaših mnenj, obenem pa vam želimo prijetno in predvsem uporabno brskanje po novem ptujskem spletnem mediju Ptujinfo.com!

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bolnica112 (nepreverjen)

Cestitam, samo tak dalje.

mislim da (nepreverjen)

delajte rajsi na kvaliteti enega medija, ker ste, tak med nami, pa brez zamere,
PODEN od kvalitete,....

Starejše novice