V soboški bolnišnici so zaradi sezonske gripe in obolenj dihali prepovedali obiske.

»Zaradi pojava sezonske gripe in povečanega števila respiratornih obolenj so na vseh hospitalnih oddelkih v Splošni bolnišnici Murska Sobota obiski prepovedani, razen na Otroškem in Ginekološko-porodniškem oddelku, kjer so obiski dovoljeni staršem, po predhodnem dogovoru z zdravniškim osebjem,« so sporočili iz Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Ukrep bo veljal do preklica.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

tako je prepoved kot je bila omejitev obiska na 1 zdravega človeka na dan za 10 minut, kar je bilo dejansko 2-3 ljudi na dan po 1 h? zelo se držijo reda, ja.

Prepoved tudi za (nepreverjen)

medicinjsko osebje in zdravnike!

In reply to by . (nepreverjen)

mož od Svetlan… (nepreverjen)

Medicinske sestre ponoči delajo,,
----------------------------------------

In reply to by Prepoved tudi za (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

ej moj mož
povej kaj delajo medicinske sestre ponoči

In reply to by mož od Svetlan… (nepreverjen)

Sobočanc (nepreverjen)

Najslabša bolnišnica na svetu. Nesposobneži predvsem na infekcijskem oddelku in na urgenci. Katastrofa. Lahko vas je sram.

Urgenca (nepreverjen)

Zato, ne iti več tja. Bruhaš v čakalnici, pride sestra, pogleda vrečko, pravi naj ne pijem več vode, če mi potem slabo, saj je le voda v njej. To bi pomenilo, da bi morala biti neka hrana, po kateri bi ugotovili, da je ta kriva, ali kaj. V ambulanti še naprej, da več ne bruham in tudi ne verjamejo, da sem sploh kdaj! Osebje je bilo zadolženo, da me spuca ven, da me okrega recimo temu žargonu. Rešitev za vse znake pika bolerioznega klopa niso našli v odvzemu krvi, ker je niso hoteli vzeti, raje na infuzijo. Vse to po celodnevnemu čakanju, od 5.45 ure zjutraj, do 15.55. Pred mano so šli kar noter, naj bi bili naročeni. Naj bi bilo res tako, samo na 4 so šli hitreje, prišli ob 9uri so bili poklicani ob 14uri. Za bolanega je že to predolgo čakanje. Dokazujejo in nerga nad nami med. osebje, da nismo dovolj bolni. Ne vem, če gre kdo tja zdrav, da bi bilo kritično se vsak boji. Ne vem kam, kako bo spet, ko zaužijem kar mi povzroča alergije, če ne morem do popolnega pregleda na oddelku. Naj si sama plačam, je odgovor.

In reply to by Sobočanc (nepreverjen)

dankaš (nepreverjen)

kaj pa je tu narobe
če si simulant si simulant
in to imajo zapisano že v tvoji kartoteki

In reply to by Urgenca (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Dokler lahko gremo drugam je ok, ko te pa pripelajo?

In reply to by Urgenca (nepreverjen)

Sestra (nepreverjen)

Kaj sestre delamo ponoči? Dobro vprašanje. Medtem ko nekateri lepo spite v posteljah in sanjate, sestre skrbimo za paciente, jih previjamo, obračamo, preoblačamo, sprejemamo in ustrežujemo 100 in eni željam. Zato smo tukaj in delamo zelo radi še posebej ko je pacient zadovoljen in srečen. To je naš poklic in to ne more delati vsak. Kljub temu da je veliko pacientov, veliko bolanih ljudi, se trudimo po najboljših močeh , vendar pa smo sestre tudi krvave pod kožo in včasih je pritisk velik tudi na nas in preprosto ne moremo biti vedno dobre volje.

Starejše novice