Res je, rabljeno je lahko še kako uporabno. To so v Medgeneracijskem središču Mensana danes dokazali z domiselno modno revijo, imenovano Iz preteklosti v sedanjost.

Na dogodku so v organizaciji Zavoda Korak naprej predstavili nove ženske kreacije, nastale iz starih moških oblačil. V prerojenih oblačilih modne kreatorke Dominike Zver so se po modni brvi sprehodile manekenke iz manekenske šole Tadeje Ternar Glammodels.

Nekaj utrinkov z dogodka smo za vas zbrali v fotogaleriji.

FOTO: Zavod Korak naprej

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ČESTITKE, PREČUDOVITO...….Tadeja Ternar je iz prelepih mladih Prekmurk naredila LEPOTICE...…… in jih postavila na zemljevid najlepših Slovenk in Slovencev...…….., ja kaj si moremo pomagati, ampak Prekmurke so in bodo naj, naj, naj.....

ofinatobos (nepreverjen)

Krneekiiiiiiiiii

gost25 (nepreverjen)

Ti je stara mati

In reply to by ofinatobos (nepreverjen)

Zgvv (nepreverjen)

Groznoo...

. (nepreverjen)

Končno je center zaživel.

Agagagagagaa (nepreverjen)

Evo iz naše pejnez se delajo modne revije in vsako jake bulshit storije... socijalnipodjetniki si pa spet polnijo zepe...

Teja 14 (nepreverjen)

Ma kaj te manekenke ali karkoli že so, morajo takšne mrtvaške ksihte delat? In kdo za vraga bi nosil ta "oblačila" in kam, saj je 90% kar neki?
Svašta

..... (nepreverjen)

dečica pa ena tona šminke na küpe.. bv

Aa (nepreverjen)

Kot da so v nekem starem skladiscu od mure, In si nekse polizdelek oblacijo. Gledalci pa kot da je vsak prinesel svoj stol za sedet. Pa ka nemajo 50 enakih stolov? Kak je eden ze pravo, kr nekiii.

Starejše novice