Kino Cineplexx, bowling center in otroška igralnica Maxiland bodo tudi to jesen, kljub izvajanju potrebnih preventivnih ukrepov, pravi kraj za odlično zabavo!

Spet v kino, spet v Cineplexx!

Kino Cineplexx v Maximusu Murska Sobota je 1. septembra ponovno odprl svoja vrata in bo odprt vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih in sredah. Ob upoštevanju vseh priporočil, se bodo trudili vsem obiskovalcem zagotavljati kakovostno in prijetno filmsko izkušnjo. Filmski navdušenci bodo lahko ponovno izbirali med aktualno filmsko ponudbo.

Te dni jih na velikem platnu čaka težko pričakovana mojstrovina Christopherja Nolana TENET, biografska drama Radioaktivna o znanstvenici Marie Curie, akcija Bloodshot. Najmlajši se bodo razveselili animiranih uspešnic Naprej ter družinskega filma Ježek Sonic.

V Cineplexx se vrača tudi južnokorejski »K-pop band« BTS.  V četrtek, 10.9. ter v soboto, 12.9. ob 19:00 prihaja koncertni film BREAK THE SILENCE: THE MOVIE. Film spremlja skupino na turneji. Popelje nas v zaodrje, kjer spoznamo drugo plat skupine BTS. Sedem članov nam razkrije še neslišane osebne zgodbe.

Bowling in biljard

Igranje bowlinga in biljarda je ponovno možno vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih in sredah, seveda z upoštevanjem priporočene razdalje in izvajanjem nujno potrebnih preventivnih ukrepov.

Rojstnodnevne zabave v Maxilandu

Najmlajši bodo tudi to jesen lahko praznovali in se zabavali pri Levčku Maxu, v 500 kvadratnih metrov veliki otroški igralnici Maxiland. Trenutno je možna izvedba le enega praznovanja rojstnega dne na dan, zato pravočasno preverite ponudbo in razpoložljive termine. Obisk otroške igralnice je zaradi izvajanja preventivnih  ukrepov namreč možen le za eno vnaprej najavljeno zaključeno skupino otrok, ki ne prihaja v stik z drugimi obiskovalci. Vsem ostalim, nenapovedanim malim veseljakom, željnim igranja in zabave v Maxilandu, obiska in uporabe igral trenutno žal ne morejo omogočiti, upajo pa, da bo kmalu spet vse po starem in bodo vrata odprta za vse.

Več informacij na spletni strani in na facebooku Trgovski center Maximus.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice