Danes smo lahko v centru mesta, na križišču Zvezne in Kocljeve ulice opazili, da so delavci Pomgrada z betonskimi bloki ogradili parkirišče med blokoma na Vrtni in Slomškovi ulici.

V kolikor ste se danes zapeljali po Kocljevi ulici, ste v križišču na desni strani lahko videli praznino, ki je bržkone niste vajeni. Zemljišče, ki so ga številni uporabljali za parkirišče je bilo namreč prazno in ograjeno z betonskimi bloki.

Razlog? Zemljišče naj bi ogradili zaradi urejanja, so nam sporočili iz podjetja Imo-Real. Slednji so lastnike avtomobilov, ki sicer parkirajo na tem mestu prav tako obvestili, da jim morajo najkasneje do jutri odstraniti, saj bo nato parkirišče zaprto za uvoz in izvoz. Kako dolgo bo zaprtje trajalo, še ni znano.

Slišati je sicer tudi, da naj bi na tem mestu v prihodnosti stal večnamenski objekt. Kakšna točno naj bi bila njegova vsebina pa za zdaj še ni znano.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sunce van japansko (nepreverjen)

Saj prav. Prek ceste majo njihovo plačljivo parkirišče :)

Gostm (nepreverjen)

Če plačan za parkirišče ščen ka je bar urejeno - asfaltirano, tak da ne hvala.

In reply to by sunce van japansko (nepreverjen)

ima-real (nepreverjen)

Volitve so mimo, naš je dale gori, zaj pa udri ...

A79 (nepreverjen)

A ni lepše, da bomo imeli v mestu urejene površine, kot pa kavbojska parkirišča, kjer je natrpanih avtov, da peš ne moreš skozi do bloka ali ulice? Mene osebno bolj motijo nepravilno parkirana vozila, zaparkirani pločniki, kolesarske steze in dovozi ter zasedena invalidska parkirišča brez ustreznega dovoljenja.

butalec (nepreverjen)

Pa saj bo spet parkirišče - samo plačljivo, ne več gratis.

Mirko1 (nepreverjen)

Vsa parkirišča v mestu zapreti, da bomo lahko parkirali samo pri minimusi.

Scania (nepreverjen)

Vse parkiršča naredete plačljiva samo ka činveč penez poberej se narode še tau malo ka majo ka z mesca v mesec životarijo še tau njin pobrate trbej mrš pa takšo gamad iskoriščevalsko ...

Neko (nepreverjen)

Vej ti pa ges dan teh 50c, ka ne boš đouko. Ka pa teh socialcof pol dohodka zapigejo v oštarijaj, drujgo polovico pa pokadijo, pa nika nej naroube.

In reply to by Scania (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Prvič, cena de verjetno kakšnih 50 centov za eno vro. V Grazi daš za eno vro 2 € recimo, taka ne joči glede cene. Za parkirišče je težko dati, za eno kavo ali pa eno pivo v gostilni pa nej. Pa tan se ne čemeriš, kak ti pobejrajo penez. Rajši se ne sprašuvli, kelko dobička majo samo od kave ali pa recimo od kakšnih sadnih sokov... Drugič, pa lejko zašenki parkejraš pri BTC-ji ali pa Maksimusi in ideš naprej v varaš s Sobočancon ali pa s tistimi biciklini za izposojevanje. Ali pa peški, glede na to, ka si v 20 min v centri mesta od tistec...

In reply to by Scania (nepreverjen)

BUM - LUP (nepreverjen)

Hmmmm - budalo kaj boš tij primerjal Soboto z Grazom, Sobota je proti Grazi malo selo in 50 let za Grazom. Vij samo v središči Sobote vse dol zaprite te pa se pitajtate zakoj je središče Sobote prazno. Pa še nekaj v Grazi je omejitev vožnje za avtomobili za vse tudi stanovalce v Soboti pa bi se vsi stanovalci radi z avtom v spalnico odpeljali, vaši avtomobili vam ne onesnažujejo okolja ali kaj.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Cezar (nepreverjen)

to je slika kak se občina briga za svoje občane - nikak . zakoj so tou polaniči sploj oudali. javne parcele morajo ostati javne pa jih tak tudi zrihtati.

Starejše novice