FOTO: Spletna stran MOMS
Danes smo že poročali o tem, da so v Polani dobili novo krožišče in pločnik v dolžini tristo metrov. Slednjega so dobili tudi v Markišavcih.

Kot so sporočili na spletni strani soboške občine, je bil v teh dneh v naselju Markišavci dokončan nov pločnik dolžine 150 metrov. Prav tako so dokončali štiri nova stojna mesta javne razsvetljave, ki bodo izboljšale varnost najranjljivejših skupin v prometu.

Vrednost investicije, ki jo je v celoti financirala Mestna občina Murska Sobota je 13.641 evrov. Dela je izvedla družba Elektromontaža Puhan, d.o.o iz Kobilja.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Prva hi (nepreverjen)

Zaj p hrepeni

Hmmmmm (nepreverjen)

Ka to so slikali s krumpičon?

Bodybam (nepreverjen)

Sobotainfo ste pa resno ritolizci
Vse njate ka se komentera za spartacus pa nej...zakoj ? Ka je mafija to ... zarubijo pa nazaj kupijo oz posel naoravijo !! Soboska mafija skup drzi kak (sodisce in soboski kao bogatasi)
Mrs pa taksa drzava

vodka (nepreverjen)

Pa ne pozabite omejitev 30 gor dati ka se bomo pomali po celi Soboti 30 vozili.

Bruc002

Znaš ka? Gda do po tvoji ulici lejtale 70+ ti boš pa mel deco nege vöne, te pride na takše članek pa komenteraj! 30 po sobote pa bolij samo varašance, ka se z lendavske more pelate na sladoled k sammyje. Še enga goričanca je nej moutelo. Če že more po toj cone skous de šou, či pa nej de se pa ogno!
Od gda so pa razširili tou cesto, so pa še tiste "normalne" divjake gratale nenormalne. Naj 20cm viske ovire naredejo ob table Markišavce in Nemčavce. Ka tej xalaše pa wolfordaše so totalne budale skouz Nemčavce!

In reply to by vodka (nepreverjen)

Starejše novice