Policijska službena psička Tisa v iskanju novega lastnika.

Ste pripravljeni v svoje srce sprejeti novega štirinožnega prijatelja? Morda se boste odlično ujeli s tole prikupno upokojenko:

Kot so zapisali v Slovenski policiji, enajstletna belgijska ovčarka Tisa po zaključeni policijski karieri išče nove lastnike, ki ji bodo nudili topel dom z ustreznimi pogoji, veliko ljubezni in pozornosti. 

Izhodiščna cena za psičko znaša 50 evrov. Ogledate si jo lahko v Enoti vodnikov službenih psov Murska Sobota, Murski Petrovci 7a, Tišina, po predhodnem dogovoru z vodjo enote Petrom Rančigajem na telefonski številki 041 602 550.

Ponudbe policiji lahko posredujete do 15. januarja 2020 do 12. ure na naslov:

Ministrstvo za notranje zadeve
Štefanova ulica 2
1501 Ljubljana

Na istem naslovu bo 16. januarja prihodnje leto potekalo javno odpiranje ponudb. Več informacij ter obrazce za oddajo ponudbe najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bonge (nepreverjen)

Policajskome vodnijke štere je mel prejk toga psa želin ka da stare pa betežen grata, ka ga denejo v oglasnik če ga što zeme domou. Tej pes nema več kak 3 lejta življenja pred sebof, če be tou moj pes bil, be ga zel domou pa be ga razvajo do smrte.

gostja 426 (nepreverjen)

V tujini sta policist in psa navezana in policisti obdržijo pse do konca. Tako bi naredil vsak vesten lastnik, naši policisti pa se psov znebijo kot iztrošene robe, kot da ni živo IN ČUTEČE bitje, ne upoštevajo, da se pes naveže na lastnika, oz. svojega vodnika. To so že večkrat naredili, sram jih je lahko, potem pa se še delajo, kot da so plemeniti, če jim ni vseeno, kam bo šel pes. Če ne bi imela mačk, bi jo vzela, da bi imela sirota topel dom, kjer bi jo imeli brezpogojno radi, vsaj na stara leta. Upam, da se bo našla dobra duša zanjo.

stary1 (nepreverjen)

ko boste prodajali stare odslužene politike
jih boste morali prodajati po bistveno nižji ceno kot pa tega kužka
Kajti takšno golazen bi morda kupil samo še kak severno korejski voditelj
da bi iz nje izdelaloval gnojilo

gostja 426 (nepreverjen)

to so pa težke besede
da sem političarka
te preganjam po sodiščih
da si boš na večne čase zapomnil
da ne moreš politike označevati
kot golazen in ki so dobri
samo za gnojilo v Severni Koreji

In reply to by stary1 (nepreverjen)

Starejše novice