Učenci 5.c Podružnične osnovne šole Krog so se pod mentorstvom učiteljice Tanje Podlesek uvrstili med pet najboljših slovenskih šol pri projektu »Varnost in mobilnost za vse – moje ideje, moje pobude« in na koncu osvojili prvo mesto.

Minulo sredo so se učenci udeležili finalnega dogodka na Otočcu pri Novem mestu. Z vsebinsko bogatim projektom in zanimivo predstavitvijo, katere del je bil tudi posneti film, ki so ga posneli v šoli in njeni okolici, so učenci prepričali žirijo in osvojili prvo mesto. Za učence je sledilo nepozabno doživetje v Pustolovskem parku Otočec, projektno skupino sedaj še čaka glavna nagrada, obisk adrenalinskega parka Gardaland v Italiji.

V Podružnični osnovni šoli Krog so v zadnjih štirih mesecih izvedli kar 29 različnih aktivnosti, ki so ob sodelovanju s starši, zaposlenimi in različnimi strokovnjaki ter pristojnimi institucijami privedli do kar osem različnih ukrepov za izboljšanje prometno-varnostne situacije v Krogu.

Učenci se zahvaljujejo Jožefu Verenu, predsedniku Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Murska Sobota, občinskim službam Mestne občine Murska Sobota in vsem ostalim vključenim strokovnjakom ter tudi vodstvu šole za vso podporo.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
OBČANka (nepreverjen)

Čestitke vsem sodelujočim , bravo Podružnična šola Krog.

Gost (nepreverjen)

Smo držali pesti!!!!
Čestitke vsem za "državnega prvaka"!

Starejše novice